2777
2789

چند مورد اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم عکس هم میزارم با توجه به این که آشپزخونم این رنگی و مدلیه و در تراس ریلی سفیده م فرورفتگی دیوار رو مدل ویترین وکتابخونه زدم ورنگش  های گلاس سفید زدم و درهای اتاق و حمام... قهوه‌ای هستش البته همه درها توی راهرو هست و داخل سالن نیست قرنیز  چه رنگی باشه بهتره قهوه‌ای یا سفید؟

چهارچوب رو چه رنگی کنم قهوه‌ای یا کرم...؟ 

و میخوام خونه رو رنگ کنم فعلا نمیخوام کاغذ دیواری کنم رنگ را بیشتر دوست دارم البته اگه پیشنهاد خوبی داشته باشید خوشحال میشم بگید

الان عکس میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرنیز سفید شاید یکم بی روح کنه به نظر من

در و چهارچوب ها رو سفید کن

دیوار راهرو رو شکلاتی خیلی کمرنگ کن

خیلی خیلی ناز میشه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

سفید خالی خیلی بی روح و سرده کمی قهوه ای کار کنین.اما اگه نشد رنگ دیوارارو شکلاتی روشن کنین اگه کاغذ دیواری کنی که معرکست

میدونم یه روز میای و همه ی این سختیها تموم میشه واسه اومدنش صلوات بفرستین