2777
2789
عنوان

کسی تجربه از بین بردن ساس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 30 پست

عزیزم ما هم داشتیم و بیچارمون کرد، وسائل و عوض کردیم ، کلی سم پاچی و گوگرد دود کردیم اما یه دفه رفتن، بعد متوجه شدیم واحد بالا و پایین ما داشتن اونا سم پاشی کردن، تنها راهش اینه زنگ بزنید از بیرون بیان سمپاشی

نترسم که با دیگری خوکنی◾◾تو با من چه کردی که با او کنی
خونه منم ساس داره ۴ساله دیگه بریدم همه جورسم استفاده کردم وسایل چوبیامو دور ریختم ولی بازم زیاد شدن& ...

خیلی سخته منکه بریدم قبل عید سمپاشی کردیم الان خیلی زیاد شدن حتی آشپزخونه من ی سال بعد عروسیم اومدن همه وسیله ها نو !

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مشکلتون رو چه طوری برطرف کردید اگه از شرکت اومدن اسم شرکت رو میشه بگید 

واینکه هنوزم درگیرید یانه

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
سلام مشکلتون رو چه طوری برطرف کردید اگه از شرکت اومدن اسم شرکت رو میشه بگید  واینکه هنوزم درگی ...

سلام من مبل دور انداختم و گوگرد زدم 

ممنون از پاسخگوییتون عزیزم

با گوگرد برطرف شدن یانه ؟ضرر نداره چون بچه دارم

منم دیروز گوگرد خریدم ولی میترسم بر طرف نشه من مبل ندارم 

نمیتونم تحمل کنم شب مثل شب گردها چراغ قوه بدست توی خونه دنبالشونم دارم خل میشم

آخر سر میگم باید همرو آتیش بزنم

مشهد

خونه ی ماهم افتاده بودوای خیلی خیلی خیلی بدبود هرشب دست وپاهامونونیش میزدن...بالاخره یروز همت کردیم وکلا رختخوابارو ریختیم وسط خونه همه وسایل چوبیامونو....همشونوبا سم گیاه یونجه وسم کامان سمپاشی کردیم بعدیه شبانه روز درخونرو بستیم همه جارم پوشوندیم بخاریرم تاآخرین درجه زیادکردیم واومدیم خونه وسایلاروچیدیم جاشون پشت فرشارو باقرص نفتالین که خوردکرده بودیم پوشوندیم تایماهم هرروز باجاروبرقی همه جارو جاروکشیدیم وپشت فرشاومبلارم سم کامان زدیم پشتیامونم انداختیم دورچون حس کردیم توش تخم ساس هست...خداروشکردیگه تموم شد وبعداون ندیدیم

عزیزم پست بالاگفتم مااینجوری ازبین بردیم

مرسی عزیز جان 

این قرصها بو نمیدن من چون بچه دارم میترسم که بعد بیایم خونه دست بزنه به چیزی خطر ناک باشن

ولی  خیلی سخته  کمر همت باید ببندم پوست ادم کنده میشه من ازچند روزه خونرو بهم ریختم دارم میشورم 🤕

دیگه بریدم بدم میاد از خونمون وسایلهامون 

منم تو پشتیها دیدم اول

مرسی عزیز جان  این قرصها بو نمیدن من چون بچه دارم میترسم که بعد بیایم خونه دست بزنه به چیزی خط ...

چراعزیزم بوداره ولی زیادنه...اگه بچه داری ممکنه خطرناک باشه ولی خب پشت فرش فکرنکنم بچه دست بزنه...اره درکتون میکنم واقعا سخته ماهی چن بار سرسری سمپاشی کردیم ولی بیشترشدن چون اگه خوب سمپاشی نشه ساس به اون سم مقاوم میشه ودیگه خیلی سخت ازبین میره بایدیباربقول خودتون کمرهمت ببندین وقشنگ همه جارو حتی لای کتاباو‌...سمپاشی کنین ماحتی داخل کابینتارم سم زدیم وداخل سرویس بهداشتی حدود یک هفته سخت کارکردیم😧😧😧😧ولی خداروشکردیگه تموم شدواسه همیشه...امیدوارم واس شمام ازبین بره...راستی عنبرنساهم دودکنید ازبوش خوششون نمیاد😂

چراعزیزم بوداره ولی زیادنه...اگه بچه داری ممکنه خطرناک باشه ولی خب پشت فرش فکرنکنم بچه دست بزنه...ار ...

ممنونم از همفکریتون وراهنماییتون خدا روشکر که از سر گذروندیشون خدا کنه منم بتونیم از شرشون خلاص شیم خیلی سخت جونن

امیدوارم که چشمت هرگز بهشون نیفته 🤗

از استارتر هم تشکر میکنم و معذرت میخام که تو تایپیکشون سوال رو مطرح کردم دیگه دیدم اینجا مشکل شون شبیه منه😊

ممنون از پاسخگوییتون عزیزم با گوگرد برطرف شدن یانه ؟ضرر نداره چون بچه دارم منم دیروز گوگرد خریدم و ...

عزیزم باید خونه نباشی بعدشم دو س روز در پنجره باز بزار  کولر روشن بزار تا بوش بره بعدم خونه رو تمیز کن اساسی 

خونه منم ساس داره ۴ساله دیگه بریدم همه جورسم استفاده کردم وسایل چوبیامو دور ریختم ولی بازم زیاد شدن& ...

از خونتون بجاهای دیگه انتقال پیدا نکرد؟

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت

کی این داستان وسایل چوبی و احتمال وجود ساس در وسایل چوبی رو مد کرد خدا لعنت اش کنه . مثل اینه که بگی مثلا توی یه  مکان  اگر آرد زیاد باشه آدمیزاد درست میشه. خوب وسایل چوبی رو انداختی دور چی شد؟ مثلا ساس نمی تونه پشت قرنیز زندگی کنه؟ یا توی درز دوخت لباس و رختخواب زندگی کنه ؟ زنگ زدن به یه شرکت سمپاشی کاملا رایگانه . سوال بپرسید بعد یه کاری رو انجام بدید که لاقل به خودتون ضرر نزنید.

تمام مواردی رو که دوستان در بالا گفتن خیلی خوبه و مربوط به قبل از سال97 می باشد. سم برای ساس دیگه به صورت مایع استفاده نمیشه . روشهایی مثل سمپاشی ساس با گاز خیلی مقرون به صرفه است. 

از یک طرف توی یک جلسه رفع میشه و از طرفی هیچگونه شستشویی ندارید. ساس خیلی جون سخته قبول دارم ولی هرکسی تخصص کاری رو داره. 

معمولا افراد خودشون شروع میکنن به شستشو (اگر با شستشو رفع میشد که تا الان نسلش از بین رفته بود) یا شروع میکنن به دعا خوندن و قرآن خوندن(دعا و قرآن برای از بین بردن موجودی که خدا آفریده ؟؟؟؟) مثل این میمونه که لباسشویی خراب بشه و شروع کنی به نماز خوندن تا درست بشه .

پس کار رو به متخصص بسپارید و اینقدر هم حرص نخورید.

در ضمن سمپاشی های متوالی هم باعث مقاوم شدن بدن حشرات نسبت به سم میشه.

سلام دوستان الان حدود دو هفته بود که من و همسرم رو میگزیدن نمیدونستیم چیه از جای گزش و اینکه فقط شب میزنه و نمیدیدیم حدس زدیم ساس باشه ،اما ۴روز پیش یکی رو بالای تخت خواب دیدم صبحش زنگ زدیم اومدن گفتن با گاز سم پاشی میکنن تضمینی پ ما سه روز نباید باشیم ،اومد به ما گفت پایین منتظر باشید ،همه جا رو پلمب کرد با چسب و سفره یکبار مصرف و سلفون بعد که رفت ،ما هم رفتیم جلو در خونه مادر شوهرم برهنه شدیم مستقیم رفتیم داخل حمام ،فرداش  هر قدر به بقیه شرکتها زنگ زدم و تو اینترنت خوندم متوجه شدم قرص برنج یا همان فسفید المینیوم میان میگذارن😔زنگ زدم بهش گفتم اقا کجاها گذاشتید که من برم جمع کنم گفت حدود ۴۵تا قرص جاهای مختلف برای یک خانه ۶۰متری خلاصه بعد ۳روز برگشتیم با ماسک و دستکش دونه دونه شمردیم انداختیم خاکسترش رو تو کیسه ،از دیشب که امدیم ساس مرده ندیدم اما تخمهاش روی تشک خوشخوابمون بود که جاروبرقی کشیدم دارم همه چیز رو هم میشورم ،حالا نمیدونم برگرده یا نه 😔😔😔