2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو دوست دارم چهره اشو اخلاقشو شغلشو اما مشكل اصلي من وجود بچه و به واسطه ي اون بچه ، وجود زن سابق ...

ای بابا ۸ سال گذشته اگه میخواست بره طرف اون تا حالا رفته بود نگران چی هستی؟

خب نظر شوهرت در مورد زن سابق ش چیه؟خود شوهرت طلاق خواسته یا اون خانمع؟

نه اون زن با اينكه خيانت كرده بود شوهرم بخشيدتش، اما اون زن نخواسته شوهرمو با زور طلاق گرفته، با همون دوست پسرش ازدواج كرده بعدش كه من با شوهرم ازدواج كردم درست بعد از ٤ سال كه جداشده بود شوهرم اومد منوگرفت ، اون زن طلاق گرفت از شوهر دومش

الانم كه ٨ ساله تو نخ زندگي ماست هركاري بگي كرده براي نابودي زندگيم ، كاش وقتي بچه نداشتم رفته بودم از اين زندگي😭😭😭

خودشو دوست دارم چهره اشو اخلاقشو شغلشو اما مشكل اصلي من وجود بچه و به واسطه ي اون بچه ، وجود زن سابق ...

تو همسرتو دوست داری اونم قطعا تو رو دوست داره که داره باهات روز و شبشو میگذرونه 

با وجود همسر سابقش و بچش قبولش کردی

از زندگیت لذت ببر حیفه

اون زن اگر میخاست کاری بکنه زندگیشو حفظ میکرد که از هم نپاشه پس الانم کاری به زندگیت نداره بالاخره پاره تنش پیش شماست شما عشقتو بکن با همسرت خیلی سخت نگیر عاشقی کن😉

ای بابا ۸ سال گذشته اگه میخواست بره طرف اون تا حالا رفته بود نگران چی هستی؟

خوب همين كه هر دفعه كه ميره ديدن دخترش ، مادره هم شال و كلاه ميكنه مياد پيشش خيلي دردناكه برام ، دختر ١٦ ساله تنهايي همه جا ميره اما مادره نميذاره ديدن پدرش تنهايي بره ميگه نگران بچه ام😑

من ازدواج كردم اما با فاصله ي ٤ سال از جداييم، خوشبخت نيستم مطلقاااا😞😞😞😞

ای بابا چرا؟

اشتباه انتخاب کردی؟

علت اشتباه دوپت رو چی میدونی؟ میشه توضیح بدی؟ منم مطلقه ام.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خوب همين كه هر دفعه كه ميره ديدن دخترش ، مادره هم شال و كلاه ميكنه مياد پيشش خيلي دردناكه برام ، دخت ...

دعوتشون کن به خونت من یه نفر رو میشناسم که همین مشکل رو داشت اگر خواستی بگم چی کار کرد که نتیجه گرفت

من با فاصله ٦ سال خيلي خوشبختم گذشته واقعا يادم نمياد 

علت موفقیتت رو میگی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ای بابا چرا؟ اشتباه انتخاب کردی؟ علت اشتباه دوپت رو چی میدونی؟ میشه توضیح بدی؟ منم مطلقه ام.

گفتم يه بار و ٢٨٠ تا لايك خورد پستم، گفتم خانوماي مطلقه به هيچ عنوان با مرد بچه دار ازدواج نكنن