2777
2789
عنوان

سوغاتی

57 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من خیلی مسافرت دوست دارم ولی چون همیشه شوشو به مادرش تعارف میزد بیشترش رو کنسل می کردم واقعا خوش نمی گذشت مادرشوهرم بیوه است و ۶۵ ساله شه خیلی دوست داره مسافرت رو پارسال رفته بود دیدن خواهرشوهرم به شوشو گفتم بریم سفر گفت عید بریم که مدرسه بچه تعطیله خلاصه که بلیط گرفتیم و هتل مادرش هم شب عید اومد ایران قرار نبود بیاد!

اینقدر خوش گذشت بهمون ولی مادرشوهرم خیلی سرسنگین شده هر وقت زنگ زدم گفت کار نداری خدافظ حالا من یکم سوغاتی گرفتم نمیدونم براش ببرم یا نه رفتارش خیلی برام آزاردهنده است

خودش همه جا میره با بچه های دیگه اش و... ولی حاضر نیست ماهم خوش باشیم تازه فقط بلده بگه یه بچه دیگه بیار تنبل نباش!

حالا موندم سوغاتی براش ببرم یا نه ؟؟ 

من نمیفهمم واقعا چه رسمیه ک همیشه خانواده شوهر رو باید بگی بیان مسافرت و میان.ماهم اگه نگیم دلخور میشن.اگرم بیان خوش نمیگذره

ببر سوغاتی رو براش نرم بشه

من همیشه بخاطر همین برا خونواده شوهرم سوغاتی میبرم البته اگر جایی بدون اونا برم😐

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا دخترهای خودش میرن خوشحال میشه 😔

بخدا بخاطر همین اصلا دوست ندارم پسر دار بشم

یه وقتی همش میگم خدایا اگر داداشم ازدواج کرد من این شکلی نشم

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

دلم میسوزه خودم رفتم براش سوغاتی خوب خریدم 

نه مثل خودش بنجل ولی از وقتی اومدیم رفتارش طوری بوده که پشیمون شدم

از بعد عید هر وقت زنگ زدم به بهانه ای زود کاردارم و خدافظ و قطع کرده 

دلم میسوزه خودم رفتم براش سوغاتی خوب خریدم  نه مثل خودش بنجل ولی از وقتی اومدیم رفتارش طو ...

سوغاتی بدی نرم میشه امتحان کن