2777
2789
عنوان

دخترم دو سال و نیمم چهار روزه نمیاد خونه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 48 پست
 قبلا به زور بردم از سرش نیوفتاد. چند ساعت گریه کرد. مامانم میگه اینجوری اسیب میبینه روانش

در قالب داستان و بازی یا از طریق عروسکهاش براش توضیح بده..بهش بگو همه بچه ها شب باید خونه خودشون و تو تخت خودشون بخوابن..کم کم توجیه میشه باید خوصله کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزدلم نمونش پسر من ولی خودتو اذیت نکن یه مدت بره زده میشه. ولی رو رفتارش خیلی تاثیر میزاره اگه ...

والا اونا بد نمیگن ولی این پشت باباش بد میگه اونروز مامانم چرا نمیری خونه تون الکی گفته بابام منو زد 😐😐😐😐😂 

خب اگه این جوره عادت کرده یواش یواش از سرش دربیار اگه بزور انجام بدی افسرده میشه

آخه ۹ ماهه خونه خودمم..... تازگی نداره. البته تو این ۹ ماه یه روز درمیون یا هر روز دیده شون 😐

من دخترم تا4سالگی میرفت خونه مادر شوهرم گریه میکردالان بزرگ  شده خوب شده،به نظرم چن روزنروببینش ...

فعلا که الان شوهرم اومد باز دید نیس قاطی کرد 😂😑 گفت فردا باید خونه باشه. ولی خب به حرف اون نیس که.... بخصوص که دو ثانیه وقت واسه بچه نمیذاره

من یک ماه بوددخترموندیدم با خودشون برده بودنش خونه روستاشون ،نه تلفنی ،نه هیچی ،وقتی اومدن من رفتم خ ...

اخیییی عزیزمممم..... چه طاقتی داری تووووو. من امروز صبح اسنپ گرفتم بدو بدو رفتم 😁

در قالب داستان و بازی یا از طریق عروسکهاش براش توضیح بده..بهش بگو همه بچه ها شب باید خونه خودشون و ت ...

توضیح که مامانم صدبار توضیح داده. در جوابش میگه از بابام بدم میاد. میگه من دختر بابایی ام دختر توام. میگه مامانم بره مامان نی نی بشه 😐😐😐😐