از خونه مادرم دست نمیکشه. تو این چهار روز چند بار دنبالش رفتم. رفتیم بیرون خواستم بپیچونمش میگم بریم پارک میگه مامانی هم باید بیاد نشینه تو ماشین. میگم بریم مغازه میگه مامانی هم باید بیاد. دستمونو خونده. اخرش دم درمون مادرم گفت بذار برم ماشینو پارک کنم بیام خونه تون تا اومد راه بیوفته جیغ زد خودشو انداخت سمت ماشین مامانمم دوباره سوارش کرد برد.... کسی مورد مشابه داشته؟
خب با این ترفندهای شما هرگز دخترکوچولوت گول نمیخوره و باور نمیکنه ، چون بچه ها بسیااااار باهوش تر از ما هستن و حس قوی ای دارن!!! منکه همیشه از اول واقعیت رو گفتم مثلا امروز میخوایم بریم خونه ی خودمون چون همه ی بچه ها باید پیش مامان و باباشون باشن ، فقط در مورد شما یه مقدار سختتره چون داره عادت میکنه ،ولی ازاین به بعد روشتو عوض کن شاید جواب بده!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!