2777
2789
عنوان

بارداری بیاین لطفا

91 بازدید | 7 پست

سلام من ۱۴سیکلم ۴تا فولیکول غالب داشتم21-18-19

امشب دوتا امپول اچ سی جی زدم ظهر قبل امپول یه قطره خون دیدم و الان ی ساعتی هس ترشحاتم شروع شده به نظرتون حامله میشم؟؟۳ساله اقدامم ممکنه کیست بشن؟؟خیلی شکم دردم و حالت تهوع دارم 

عزیزم این یعنی تخمکات آزاد شده.تا دوهفته دیگه علایم بارداری (انشاالله)میاد سراغت

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو زمانایی که اقدام بود اون چند روز لکه دیدم گفتم بخاطر کیستام هست ولش کردیم ولی باردار شدم کافیه خدا بخواد عزیزم ایشالا همین ماه باردار میشی بسپارش بخدا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

منم تو زمانایی که اقدام بود اون چند روز لکه دیدم گفتم بخاطر کیستام هست ولش کردیم ولی باردار شدم کافی ...

واقعا من فک کردم خون یعنی خبری از بارداری نیس خیلی میترسم

واقعا من فک کردم خون یعنی خبری از بارداری نیس خیلی میترسم

واسه من هفده تا نوزده پریم که اقدام داشتیم لکه بینی داشتیم ولش کردیم گفتیم این ماهم هیچی ولی همون ماه شد فقط بگو خدا بقیه چیزا وسیله هست عزیزم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

واسه من هفده تا نوزده پریم که اقدام داشتیم لکه بینی داشتیم ولش کردیم گفتیم این ماهم هیچی ولی همون ما ...

من فقط یه قطره خون قرمز روشن دیدم!!!!!از شما چجوری بود؟

من فقط یه قطره خون قرمز روشن دیدم!!!!!از شما چجوری بود؟

واسه من روزی یکی دو بار تو این سه روز لک قهوه ای بود که ماههای قبلم دیده بودم واسه همین گفتیم نمیشه این ماهم