2777
2789
عنوان

یه عرق خنک واسه بارداری چی خوبه؟

2388 بازدید | 21 پست

دارممممممم آتیش میگیرم.ب شوهرم میگم کولر راه بنداز میگه هوا اونقد گرم نیست ک کولر راه بندازم. راستم میگه. من یهو خیلی گرمم میشه عصرا و دم صبحا. خیلی گرممه😭😭😭😭کم مونده لخت شم. عرق چی بگیرم؟ 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت پسره؟؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
منم همینطوری میشم خیار و کاهو رفیقه صمیمی من هستن

خودمم هوس کاهو کردم باید بفرستم بگیره. عرق چی بگیره؟؟؟؟ 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
ما شهرمون هنوز خنکه هیچکسم نمیزنه کولر ما یک ماهه راه انداختیم وا بهش بگو انقدر سخته درک یه زن باردا ...

نه بیچاره اونجورام نیس. اما باید سرویس کار بیاره. خودشم همش سرکاره الان امروز بیکار شده تازه یکم خابیده. بیدار شد مجبورش میکنم