2777
2789

پسر ۴ ماهم بدجور سرماخورده الان ۸ روزه سرفه میکنه دو بار دکتر بردم دارو خورد کلی ولی خیلی بهتر نشده هنوز سرفه میکنه و سینش خس خس میکنه آبریزش بینی هم داره خیلی نگرانم چیکار کنم خوب بشه؟ دکتر گف خوب نشه باید عکس از ریه بگیریم یه وقت عفونت نکرده باشه😢😢

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا گوساله گو شود دل صاحبش او شود پسر منم بیچارم کرده با این سرماخوردگی سرفه داشته باشه تا چندین هفت ...

اخه پسر من فقط ۴ ماهشه😓دکتر ترسوند گف عکس از ریه بگیریم 

پسر من 4سالشه ویک ماهه مریضه.. اگه خوب نشد حتما ببر عکس بگیرن. چون تو این سن خیلی کوچیکه. پسر من شش ماهگی ریه هاش عفونت کرد هر 12ساعت آمپولش میزدیم تا خوب شد. مواظبش باش. شیر زیاد بده. داروهاشم حتما بده. 

خوشحالی یعنی ....

خیلی کوچکه دوست من جز متخصص کسی نباید چیزی براش تجویز کنه چون خطرناکه 

به حرف دکترش خوب گوش بده انشالله خیلی زودخوب میشه ☺

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

دستگاه بخور تو خونه بذار حتما 

داروهایی هم ک دکتر گفته سر وقت بهش بده 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
خیلی کوچکه دوست من جز متخصص کسی نباید چیزی براش تجویز کنه چون خطرناکه  به حرف دکترش خوب گوش بد ...

والا گوش دادم یه هفته کلی دارو ریختم تو حلق بچم خوب نشد که😣

والا گوش دادم یه هفته کلی دارو ریختم تو حلق بچم خوب نشد که😣

خوب میشه گلم صبور باش 

اصلا سرخ کردنی درست نکن عطر و کرمپودر و مام نزن 

نذار کسی سیگار و قلیون بکشه و دقت کن خوب شیر بخوره و.کافی بخوابه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
پسر من 4سالشه ویک ماهه مریضه.. اگه خوب نشد حتما ببر عکس بگیرن. چون تو این سن خیلی کوچیکه. پسر من شش ...

😔😔عزیزم میشه بگی چه علایمی داشت وقتی ریه هاش عفونت کرده بود؟ به نظرت الان یه هفتس خوب نشده بریم عکس بگیریم یا صبر کنم؟

عزیزم انشالله بهتر شه

تاج خروس  از عطاری بخر یه قاشق غذاخوری بریز تو  یه لیوان ابجوش دم بکشه بعدبده بخوره

به دانه م از عطاری بخر نصف قاشق چایخوری بریز توابجوش درپوش بذار روش بذار لعاب بده بعد بااشق هم بزن ک لعابش باز شه و باقاشق بریز دهنش

روزی دوبار اینکارارو بکن دوروز خوب میشه انشالله

سپنج هم دود ن تو خونه ت 

یه پیاز و یه سیر نصف کن بذار کنار بالشتش

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم