2777
2789
عنوان

آشپزی

90 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من کلن آشپزیم زیاد خوب نیست اگر پیجی ..کانالی...سایتی میشناسین ک دستوراش خوبن لطفا بگین....و در ضمن حتما هر کدوم از ما ی غذای هست ک خوب بلدیم درس کنیم حالا هر غذای باشه از ی چیز ساده تا غذا های مجلسی بیاین لطفا تجربه ها مونو در اختیار هم بزاریم تو هر غذای مهارت داریم اونو با دستور کامل بزاریم ...منم شیرینی پختنو بلدم دستورا رو برات میزارم پس لطفا بزاریم و تبادل اطلاعات کنیم

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

یعنی واقعا کسی دستور نداشت😐

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت دو نفره. نرم افزار سرآشپز پاپیون . 

سایت دو نفره خوبه

آذر ماهی صفت. توی اینستاگرام سرچ کن. سراشپزه و خیلی خوب توضیح میده همه جور غذا هم با فوت و فنش آموزش ...

اهان دستوراش خوبه؟

من والا چیز خاصی رو خوشمزه درس نمیکنم همه غذاهام معمولین نه عالی ن بد یه چیز درحد اینکه بشه بخوریش 😩😩

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍