2777
2789
عنوان

آزمايش سقط و هموزيگوت

5295 بازدید | 46 پست

سلام دوستان حالتون خوبه؟؟ من دوماه پيش سقط داشتم همونطور كه تو تاپيك قبليم گفته بودم ني نيم رشد نكرد و قلبش تشكيل نشد اولين بارداريمم بوده دكتر واسم آزمايشاي مريوط به سقطو نوشت جوابشو گرفتم همه چي نرماله فقط اينكه MTFHR نوشته هموزيگوت 😞😞

خيلي نگرانم كيا اينطور بودن؟؟ درمان داره و ميشه كه بارداري بعدي سالم بشه؟؟توروخدا اگه كسي هس كه ميدونه جوابمو بده خيلي استرس دارم تا سه شنبه بايد برم پيش دكترم تا اون روز دلم هزار راه ميره

کدوم شهری؟!

من بعد سقطم سه تا دکتر رفتم اولی که دکتر خودم بود گفت طبیعی دوماه دیگه اقدام کن.

دومی هم اینو گفت.

سومی حالا متخصص مشهور بود یه از اسپرم نوشت با fsh و پرولاکتین و اندیومتریوز.

دیگه اینا رو نداو....

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنین تو شکمتون میمرد و اصلا نمیفهمیدین ؟؟ ازمایش اولیه بارداری انجام دادین وقتی باردار بودین ؟ من میتونم کمکتون کنم . شما هموزیگوت هستین یعنی تو بارداری خون غلیظ میشه و ب جنین نمیرسه و رشدش متوقف میشه . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
جنین تو شکمتون میمرد و اصلا نمیفهمیدین ؟؟ ازمایش اولیه بارداری انجام دادین وقتی باردار بودین ؟ من می ...

بله تو ٦ هفته و دوروز رشدش متوقف شد و ديگه قلبش تشكيل نشد هرچقدر منتظر واستادم تا سقط بشه نشد و دكترم با قرص گفت بايد سقط كني. حالا بايد چيكار كنم خيلي فكرمو مشغول كرده. درمان داره يعني اگه آمپول بزنم تو بارداريم ديگه بارداريم اين مشكلو ندارم؟

منم این آز بعد سقطم دادم  دکتر گفت بارداری بعدیم هرروز آنوکسپارین تزریق کنم

منم شنيدم كه ميگن بايد آمپول تزريق كنيم. خدا كنه با آمپول حل بشه و مشكل خاصي نباشه. فكر كنم فوليك اسيدم نبايد بخوريم نه؟؟

بله تو ٦ هفته و دوروز رشدش متوقف شد و ديگه قلبش تشكيل نشد هرچقدر منتظر واستادم تا سقط بشه نشد و دكتر ...

منم دوتا سقط عین مال شما دادم بعد ازمایش دادم تا اینکه دوتا ژن هتروزیگوت دارم و باید امپول انوکساپارین بزنم . الان نه هفته باردارم ولی خیلی میترسم ک بازم تو شکمم رشدش متوقف بشه و من نفهمم بخاطریکه هیچ علایم سقط ندارم فقط تو سونو میفمم ک جنین سه هفته تو شکمم مرده و من اصلا نمیفهمم . الانم هر روز انوکسا میزنم . آزمایشای اولیه بارداری دادم تو قسمت cbcآزمایش بازم پلاکتم بالاست رنجش از ۱۵۰ تا ۴۵۰ هزار هستش ولی برا من ۵۰۵ هزار هستش خیلی میترسم چون امپول استفاده میکنم بازم بالاست . میتونی نگاه برگه آزمایش بکنی ک ابتدای بارداری انجام دادی نگاه کنی ببینم پلاکتت بالاست یا ن . دوس دارم کمکت کنم منم داغون شدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم دوتا سقط عین مال شما دادم بعد ازمایش دادم تا اینکه دوتا ژن هتروزیگوت دارم و باید امپول انوکساپار ...

برگه آزمايشو نگرفتم هنوز از تو سايت جوابشو ديدم كه فقط همينو قرمز زده بود بقيه نرمال بود و نوشته بود نرمال ولي يادمه پارسال قبل اينكه خواستم باردار بشم چكاپ كامل دادم بهم گفتن پلاكت خونت بالاس يعني به خاطر اونه؟

منم دوتا سقط عین مال شما دادم بعد ازمایش دادم تا اینکه دوتا ژن هتروزیگوت دارم و باید امپول انوکساپار ...

منم نميفهميدم كه جنينم سقط شده چون دفع نميشد و هيچ علائم خونريزي و لكه بيني هم نداشتم فقط تو سونو ها نشون ميداد. شما الان باردارين قلبش تشكيل شده؟؟

از آزمایش من سر درمیاری؟

همونی که بالا فرستادم،یکی دیگه هم هست براتون می‌فرستم اگر میتونی ببین چجوری وضعیتم

منم شنيدم كه ميگن بايد آمپول تزريق كنيم. خدا كنه با آمپول حل بشه و مشكل خاصي نباشه. فكر كنم فوليك اس ...

چیزی نگفت از فولیک،اتفاقا بهم گفت از سه ماه قبلش باید بخورم

از آزمایش من سر درمیاری؟ همونی که بالا فرستادم،یکی دیگه هم هست براتون می‌فرستم اگر میتونی ببین چجور ...

فقط اينو فهميدم كه شماهم مثه من هموزيگوتي ولي بقيه چيزاشو متوجه نشدم والله. كاش همونجا كه جواب آزمايشتو گرفتي از دكتراي آزمايشگاه ميپرسيدي اونا راهنماييت ميكردن

چیزی نگفت از فولیک،اتفاقا بهم گفت از سه ماه قبلش باید بخورم

به منم گفته بودن بايد بخوري من الان نزديك به ٦ ماهه كه ميخورم سه ماه قبل از بارداري اولم و اوايل بارداريم و دوباره از دوماه پيش شروع كردم