2777
2789
عنوان

شوهرم مقصره ولی قبول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 92 پست
فک کنم اسی بیشتر از این ناراحته چرا بچه هاش غذا نخوردن😑تا باز کردن جعبه شیرینی 

دقیقا😁😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
حالا‌ شام ماهیچه و جوجه بود که بچه ها دوست دارن اونجا هی پی بازی کردن بودن با بچه های اونا شب اومد ...

عه صاحب خونه نداد بیارین؟اووف من میدم همیشه واسه بقیه که نتونستن بیان یا نخوردن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرجایی برم پسرم غذا نخوره سهمش رو میارم. باید براشون بر میداشتی دیگه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

غذا نخوردن بچه تقصیر هردوتون هست شما خونه قبل رفتن ی کیک ی چیز گوچیک میدادین بچها ک گرسنه نبتشن شوهرتم اینقد ب بچها شیرینی نمیداد ک بچه سیر بشه 

اولش به آخرش فکرکن که مجبورنشی آخرش به اولش فکرکنی

اولش که به بچه ها ناهار خوبی ندادی چون میخواستی شام برید خونه دوست شوهرت 

دومش که شیرینی رو خودتون باز کردین وخوردین

سومش که شوهرت حرص خورده از اینکه بچه ها شام نخوردن

چهارمش اینکه یه جوری میگی شام ماهیچه و جوجه بود انگار دیگه چه فرصتیو از دست دادن بچه ها که نخوردن

ایا این همه دلیل دلیل بر نخورده بودن ادم نیست؟..‌.والا دود از سرم بلند شد

اولش که به بچه ها ناهار خوبی ندادی چون میخواستی شام برید خونه دوست شوهرت  دومش که شیرینی رو ...

😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عه صاحب خونه نداد بیارین؟اووف من میدم همیشه واسه بقیه که نتونستن بیان یا نخوردن

عزیزم شما لطف میکنی ولی هیچ دلیلی نداره غذا بدی مهمون ببره هر کی اومد میخوره نیومدم دلیل نداره بدی بهش

اولش که به بچه ها ناهار خوبی ندادی چون میخواستی شام برید خونه دوست شوهرت  دومش که شیرینی رو ...

شخصیت استارتر رو نشونه گرفتی خواهرم😐😐😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...