2777
2789
عنوان

شوهرم مقصره ولی قبول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصابم داغون شد عزیزم خب کلا محور اصلی نخوردن بود.احساس بدی بهم دست داد.چون انقد مهم بوده دعوا کردن ...

منظورتون متوجه هستم عیب نداره گلم اعصاب خودتو خرد نکن😄

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
من که اصلا به شوشو یک کلمه هم معترض نشدم ولی چون انتقادپذیر نیست چیزی هم نمیگم 

حالا ول کن غذا خوردن نخوردن یه شام مهمونی واقعا چیزه مهمی نیست بخای اعصابتو خورد کنی گرسنشون نبوده نخوردن ولی به شوهرت بگو چیزی برا صاحب خونه میبریم زشته باز کنی بخوری

دقیقا برعکس عمل کردی البته ازدید من .ما همیشه حتی اگه برای شام دعوت باشیم قبل از رفتن به بچه ها غذا میدیم تا سیر باشن و شام هم براشوندرست میکنم چون ممکنه شام میزبان دیر بشه بچه ها گرسنه نشن و شاید هم نتونن غذای اونجا رو بخورن و دوست نداشته باشن خونه غذا باشه . بچه نهار سبک خورده چون معلومه موقع افطار گرسنه بوده و میلش به شیرینی میرسیده و اشتهاش کور شده وقتی رسیده خونه خودتون گرسنه شده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اصلن در جریان نیست چون من چیزی بهش نگفتم 

خب پس الان ناراحتی خودت چیه ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ب شوهرت بگو جایی شیرینی میبریم نرو باز کن بخور زشته😐

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️