2777
2789
عنوان

سبزی کاراش کمک کنن

217 بازدید | 17 پست

سبزی کاشتم تو جعبه میوه ریحونام در اومده خیلی پره کلا رو جعبه یه دست سبزه از برگای ریحون هنوزم تازه در اومدن فقط دو برگ کوچیک دارن چکار کنم همینطوری باشه رشد میکنن یا کم کنم 

من تو خونه باقالی و لوبیا و نخود فرنگی پاک میکنم

اگه خواستین بگین تا براتون ارسال کنم اگرم نزدیک بودید خودم بیارم

باقالی ۱۶۰۰۰

نخود سبز ۱۶۰۰۰

لوبیا ۱۵۰۰۰

برای سفارش آدرس و اسم کالا و کیلوش رو از طریق پیامک یا تلگ رام به شماره ۰۹۱۹۶۰۱۶۶۰۹

بفرستید

ممنون میشم اگه بخرید و کمکی به جهیزیم میشه

ممنون 😙

با اینکه بیرون قیمت ها کمی بالاست ولی من چون میخوام تا آخر تابستون جهیزیم جورشه این قیمت میدم

اگه بیشتر خواستید قیمتش رو کم میکنم

مرسی ازتون

خریدتون = کمک به خرید جهیزیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2763400/چالش-بین-خانوما-کی-میخره?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریحون و تربچه کاشتم تو باغچه. الان یکماهه. ریحونا دیگه دارن بزرگ میشن. 

استارتر ی کم خلوتشون کن

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

من تو خونه باقالی و لوبیا و نخود فرنگی پاک میکنم

اگه خواستین بگین تا براتون ارسال کنم اگرم نزدیک بودید خودم بیارم

باقالی ۱۶۰۰۰

نخود سبز ۱۶۰۰۰

لوبیا ۱۵۰۰۰

برای سفارش آدرس و اسم کالا و کیلوش رو از طریق پیامک یا تلگ رام به شماره ۰۹۱۹۶۰۱۶۶۰۹

بفرستید

ممنون میشم اگه بخرید و کمکی به جهیزیم میشه

ممنون 😙

با اینکه بیرون قیمت ها کمی بالاست ولی من چون میخوام تا آخر تابستون جهیزیم جورشه این قیمت میدم

اگه بیشتر خواستید قیمتش رو کم میکنم

مرسی ازتون

خریدتون = کمک به خرید جهیزیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2763400/چالش-بین-خانوما-کی-میخره?page=1

خلوتش کن. از بینشون از ریشه در بیار که بقیه خوب رشد کنن

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
چطوری عزیزم چقد فاصله داشته باشه

البته من وقتی کاشتم پسر شیطونم کمک میکرد. لج کرد تخما رو اون پاشید خیلی زیاد ریخت‌

ی جاهایی رو که خلوت کردم بهتر رشد کرده.

من تقریبا نیم سانت فاصله دادم. تو نت بخون کاملا یاد داده

مرسی عزیزم

تربچه هام برگای خوبی دارن ولی تربچه ندادن. همسرم میگه بذرش خوب نبوده☹