2777
2789
عنوان

بچه ها کمک.... چاقی صورت

5527 بازدید | 28 پست

سلام دوستای گلم... کسی بوده از روشی واسه چاقی صورت کمک بگیره و نتیجه گرفته باشه.... 

نمیدونم چرا من اگه نیم کیلو هم وزن کم. کن دقیقا از صورتم کم میشه

بدجور اعصابمو بهم ریخته.... دیگه خسته شدم از بس حواب دادم... 

توروخدا کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت کم کنی اول از صورت کم میشه هر وقت چاق شی اول به شکم اضافه میشه، کار دنیا برعکسه 😂

وای اره دقیقا من وقتی هم میخوام چاق بشم فقط شکم میارم بعد از اون ور اگه غذا نخورم صورتم لاغر میشه 😒

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
وای اره دقیقا من وقتی هم میخوام چاق بشم فقط شکم میارم بعد از اون ور اگه غذا نخورم صورتم لاغر میشه 😒

من که دیگه شکم در اوردم بی نهایت، اب نمیشه، عینه مامانای ۷-۸ ماهه، ادای رژیم رو هم در اوردم اول صورتم لاغرتر شد ولی شکمم تکون نخورد، حالا چاقتر نشه صلوات! 😁

کیمیاگر شده ام ...
من که دیگه شکم در اوردم بی نهایت، اب نمیشه، عینه مامانای ۷-۸ ماهه، ادای رژیم رو هم در اوردم اول صورت ...

اخه من یه مدت پودر میخوردم چاق بشم ۴۹ بودم الان شدم ۵۴ ولی هیچ جاییم عوض نشده حس میکنم همه افزایش وزنم رفته تو شکمم 😂

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
اخه من یه مدت پودر میخوردم چاق بشم ۴۹ بودم الان شدم ۵۴ ولی هیچ جاییم عوض نشده حس میکنم همه افزایش وز ...

عزیزم من ۶۲-۶۳ بودم همیشه، از ۷ ماه قبل بهو چاق شدم، شدم ۷۸ ا، ۱۰-۱۱ کیلوش شکم شده، خیلی شکمم بزرگ شده عزیزم، بقیه ش هم پهلو و سینه 😬

کیمیاگر شده ام ...