2777
2789

سلام . نماز روزه هاتون قبول 

بچه ها من از مهر 96 اقدامم و خوب دکترا گفتن ازمایشات خوبه و خلاصه عکس رنگی و همه چی ام رفتم و تا اینکه یه دکتر طب سنتی کرج به اسم دکتر شهبازی گفت من تخمکام سفته و شکافته نمیشه .. حدود 6 7 ماه هم داروهای ایشون و خوردم و فایده نداشته .. تو اینستا اتفاقی برخوردم به یه پیج خانم دکتری و گفتن ازمایش خودم و و همسرم و بفرستم و گفتن اصلا ما چیزی به اسم تخمک سفته نداریم و هم خودت و همسرت ازمایش انتی اسپرم انجام بدین و احتمالا یکدومتون این مشکل و دارین ..  

ببخشید که زیاد نوشتم حالا میخواستم بپرسم کسی تا حالا این ازمایش و انجام داده و یا اشنایی داره؟

و اینکه ازمایش خونه ؟ و جوابش خیلی دیر اماده میشه؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
آزمایش ذخیره تخمدان دادی؟؟؟سایز تخمکات خوبه؟؟

اره گلم همه رو حتی پیش از اقدام انجاام دادم .. دکتر گفت که خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم آزمایش خون و هم اسپرم از نظر وجود آنتی بادیهای احتمالی که ممکنه علیه اسپرم تولید بشه و تخریبشون کنه سنجیده میشه. چیزی شبیه یک اختلال خود ایمنی که اشتباهی بدن علیه خودش آنتی بادی تولید میکنه و آسیب میزنه.

دقیقا مثل ما که دو سال و نیم تو اقدام بودیمو همه آزمایشاتم مثل شما انجام دادیمو طبیعی بودو همین احتمال آنتی بادی رو دادن ولی مادنبالش نرفتیمو بیخیالش شدیم و یکماه بعد بیخیالی، بارداری و بعدش یه پسر کاکل زری و الانم دومیش تو راه…!

هم آزمایش خون و هم اسپرم از نظر وجود آنتی بادیهای احتمالی که ممکنه علیه اسپرم تولید بشه و تخریبشون ک ...

ممنون گلم یعنی من باید ازمایش خون بدم و همسرم ازمایش اسپرم؟ خیلی طول میکشه جوابش بیاد؟ درمانش چیه؟

دقیقا مثل ما که دو سال و نیم تو اقدام بودیمو همه آزمایشاتم مثل شما انجام دادیمو طبیعی بودو همین احتم ...

عزیززززز دلم .. تو رو خدا .. مبااارکت باشه گلم .. دعام میکنی؟ انشاالله بچه هات و  خدا برات نگه داره.. دومی و راحت باردار شدی؟ من که خیلی درموندم همش خانمای باردار و نگا میکنم حسرت میخورم باروم نمیشه که منم یه روز بتونم مادر بشم...  

اصلا تصور نمیتونم بکنم که یه ماه بیاد که من پریود نشم و باردار باشم؟ یعنی خدا به منم میده؟

دقیقا مثل ما که دو سال و نیم تو اقدام بودیمو همه آزمایشاتم مثل شما انجام دادیمو طبیعی بودو همین احتم ...

میتونم بپرسم چند سالتونه ؟ من متولد 71 ام همش میترسم نکنه دیر بشه

ممنون گلم یعنی من باید ازمایش خون بدم و همسرم ازمایش اسپرم؟ خیلی طول میکشه جوابش بیاد؟ درمانش چیه؟

نه تو فاز اول فقط از همسر نمونه اسپرم میگیرن. زمان آماده شدنشو دقیق نمیدونم ولی اگه آدمایشگاه مجهزی باشه حداکثر یه هفته ای جواب میذن. ولی خب میگم ما بیخیال انجامش شدیم چون این چیزا همش باعث استرس میشه

تو و همسرت فقط چندماه ذهنتونو ازین مسائل آزاد کنیدو آرامشتو بیشتز کن. مکملهای ویتامین ای و سی با گرمیجات مثل موز و خرما دوتاتون بخورین با قرص ال کارنیتین که همسرت بخوره انشالله نتیجه میگیرین. 

نه تو فاز اول فقط از همسر نمونه اسپرم میگیرن. زمان آماده شدنشو دقیق نمیدونم ولی اگه آدمایشگاه مجهزی ...

یعنی این ازمایش با اون ازمایش اصلی که برا کیفیت اسپرم میگیرن متفاوته درسته؟

تو و همسرت فقط چندماه ذهنتونو ازین مسائل آزاد کنیدو آرامشتو بیشتز کن. مکملهای ویتامین ای و سی با گرم ...

ممنون گلم .. خیلی سعی میکنم بیخیل اشم کلاس میرم ولی نمیدونم چرا تاثیر نداشته ..

عزیزم این قرص ها روزی یکی باید خورد؟

من متولد 69، بعد دو سال ونیم اقدام منظم اولیش  آذر 96 بدنیا اومد، الانم دومی 3 ماهه باردار!&nbs ...

خدا برات نگهشون داره .. پس دومی و راحت باردار شدی .. عزیزدلم بارداری  و نفست حق و تو این ماه عزیز من و دعا میکنی؟ 

خدا برات نگهشون داره .. پس دومی و راحت باردار شدی .. عزیزدلم بارداری  و نفست حق و تو این ماه عز ...

دومیشو فکر میکردم مثل اولی سخت میشه و سریع رفتم تو اقدام ولی سریع شد!  حتما انشالله.همیشه دعا میکنم.  فقط خودتو جوش و استرس نده که سمه برا بارداری. چون خودم کشیدم تک تک حس و حالات رو از عمق وجودم درک میکنم.