2777
2789
عنوان

اونايي كه كيك پز حرفه اي هستن براي بيرون ميپزن يه لحظه بيايين

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست

یه کیک  بود  شبیه  یه شیشه مشروب  انقدر انقدر طبیعی  بود 

من  واقعا  نمیتونستم حدس  بزنم  این کیکه

ایوب با چندین بلا؛‌کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نداري؟

نه  شبکه  اجتماعی   اسم  شو میدونم چیه 

ولی  نمیدونم  

اون آقا هنوز هست  یا نه

تو کانال  چه  باحال  پستاشو  میفرستاد

ایوب با چندین بلا؛‌کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
انشالله ولي اول كار بايد كار با خامه و فوندانت رو بلد باشم كلاس بايد برم

اول نیازی نیست کار با خامه و فوندانت بلد باشی..راحت ترین حالتش کیک خونگیه که با چندتا سوپری تو محلتون صحبت کن برات بفروشن یا دونات و پیراشکی که دونه ای فروش میرن. 

کانال تل گرام و پیج اینستاگرامم خوبه ولی خب تا مشتری برات بیاد از اونا طول میکشه

ببین اول برو کلاس یاد بگیر چون خیلی مشتری ها ادا اصول دارن شاید نتونی مثل عکسی که میفرستن درست کنی 

ابزار و موادم هر چی بخری تموم نمیشه چون هر روز کارای جدید میاد به بازار . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ببین اول برو کلاس یاد بگیر چون خیلی مشتری ها ادا اصول دارن شاید نتونی مثل عکسی که میفرستن درست کنی&n ...

منم بخاطر همين ميگم اول برم يه دوره تخصصي تا كارمو از صفر شروع نكرده باشم

فقط سرمايه اوليه كه نيازه اون برام مهمه

منم بخاطر همين ميگم اول برم يه دوره تخصصي تا كارمو از صفر شروع نكرده باشم فقط سرمايه اوليه كه نيازه ...

اره درسته 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️