2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من داره آساکول مصرف میکنه 

منم یک ساله زیر نظر دکترم کلی دارو عوض کردم ولی خیلی تغییری نکردم.تازه دکترمو عوض کردم بهم شیاف اساکول داده فقط با ارامبخش

منم یک ساله زیر نظر دکترم کلی دارو عوض کردم ولی خیلی تغییری نکردم.تازه دکترمو عوض کردم بهم شیاف اساک ...

اره خواهر منم آرامبخش میخوره فقط باید سعی کنی استرس نداشته باشی 

برا مامان شدنم دعا کنین😢👪
فقط خون سیاه موقع دفع 

من خونریزیم پنهانه.یعنی واضح نیست.ولی خب خیلی طولانیه دستشویی رفتنام با مصیبت.40 دقیقه 50 دقیقه طول میکشه...خواهرتون شیاف اساکول استفاده میکنه یا خوراکیشو؟

اره گلم  شما چه علایمی داشتی من خودم بعضی وقتا ببخشید اسهال میشم رفتم دکتر گف روده تحریک پذیر ...

منم هم کولیت دارم هم روده تحریک پذیر-اکثر اوقات اسهالم.بعد احساس دفع دارم ولی نمیتونم دفع کنم.وقتی هم استرسم بیشتره علائمم شدیدتر میشه.تحریک پذیر چیز خطرناکی نیست فقط باید مدارا کنی باهاش.یعنی چیزهایی که میدونی معدت حساسه روش نخور

مثلا من میوه هایی مثل انار و موز و اینا به شدت منو یبوست میکنه اصلا نمیخورم.ولی باز مثلا چای نبات یا الو یا لواشک ایناها منو اسهال میکنه.بعد لبنیات هم زیاد خوب نیست مثلا من شیر اصلا نمیخورم یا قهوه و نسکافه اینا همه اسهال میکنن.نوشابه های گازدار هم اصلا خوب نیستن