2777
2789
منم هم کولیت دارم هم روده تحریک پذیر-اکثر اوقات اسهالم.بعد احساس دفع دارم ولی نمیتونم دفع کنم.وقتی ه ...

وای دقیقا منم همینطوریم الان دو هفتس پودر پلانتاژل خریدم اون یکم اثر کرده 

برا مامان شدنم دعا کنین😢👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من میوه هایی مثل انار و موز و اینا به شدت منو یبوست میکنه اصلا نمیخورم.ولی باز مثلا چای نبات یا ...

وای منم هرموقع نسکافه میخورم اسهال میشم 😔

وای دقیقا منم همینطوریم الان دو هفتس پودر پلانتاژل خریدم اون یکم اثر کرده 

ولی حتما زیر نظر دکتر باش.شاید برات ارامبخش بنویسه خوب بشی.هرچی زودتر جلوشو بگیری بهتره.

ولی حتما زیر نظر دکتر باش.شاید برات ارامبخش بنویسه خوب بشی.هرچی زودتر جلوشو بگیری بهتره.

رفتم اتفاقا فلوکستین نوشت منم یه مدت خوردم دیگه گذاشتم کنار خلاصه من و خواهرم روده هامون شده برامون دردسر

رفتم اتفاقا فلوکستین نوشت منم یه مدت خوردم دیگه گذاشتم کنار خلاصه من و خواهرم روده هامون شده برامون ...

اره اینا ارثیه معمولا.خواهرتون چند سالگی اینجوری شدن

اره اینا ارثیه معمولا.خواهرتون چند سالگی اینجوری شدن

الان ۳۹سالشه تقریبا۷سال پیش 

اون موقع همش خونریزی از مقعد داشت فکر میکرد از بواسیره بعد یه سال رف کولونوسکپی دکتر گفته بود کولیت هس نه بواسیر

دوستاني كه كوليت داريد ، براي گرفتگي عضلات مثانه ناشي از زخم روده چكار ميكنيد ؟ من ژلوفن ميخورم يا پماد ديكلوفناك در موضعش ميمالم شديدا دچار افزايش خونريزي ميشم 

ممنون ميشم جواب بديد چون گرفتگي عضلات مثانه باعث سوزش ادرار هم برام ميشه