2777
2789
عنوان

بیایید بهم بگید این بی بی چک مثبته ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 51 پست
من از اونروز ک تو تاپیکات بودم برات دعا کردم الانم انشالله یه نی نی ناز تو  دلته توکلت ب خدا با ...

مرسی عزیزم 😘😘😘😘

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مثبته منم پریروز گذاشتم رفتم از گفت مشکوکه امروز دوباره دادم ساعت ۱ جوابش میاد تو رو خدا برام دع ...

زود ازمایش دادی مثبته اصلا نگران نباش

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

تیکرت واقعی شد عزیزم خداروشکر سه چهار روز دیگه برو آز فکر کنم الان بری ممکنه کم باشه مجبور بشی باز تکرار کنی باز از مسئول آزمایشگاه بپرسی بهتر راهنماییت میکنه

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
وای ارکیده جون تبریک میگم بهت 

مرسی عزیزم، ان شالله خودت زودی بیای تو تاپیک عکس بی بی چک پررنگتو واسمون بزاری 😍

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
زود گذاشتی صبر کن دوروز دیگه بزار من خودم از یه هفته قبل پریود گذاشتم هر روز همش هاله انداخت روز موع ...

ببخشید منم یک هفته ببی چک میزنم روژان منفی مدیکو خط می ندازه کدوم بهترن🙏

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍
ببخشید منم یک هفته ببی چک میزنم روژان منفی مدیکو خط می ندازه کدوم بهترن🙏

ببخشید دیر جواب دادم عزیزم مدیکو برای من درست بود روژانم  همینطور ولی چیزی که شنیدم اینه که میگم مدیکو مثبت کاذب زیاد داشته...دیروز و امروز چی؟ بی بی نزدی؟