2777
2789
عنوان

بیایید بهم بگید این بی بی چک مثبته ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مثبته منم پریروز گذاشتم رفتم از گفت مشکوکه امروز دوباره دادم ساعت ۱ جوابش میاد تو رو خدا برام دع ...

انشالله ک مثبته شاید زود زده بودی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
مبارکه  علائماتم بگو

تنگی نفس شدید ، حس بویاییم زیاد شده بود ، اشتهام بهم خورده اینجوری که گشنمه با قاشق اول سیر کاذب میشدم یعنی گشتم بود ولی بدم میومد بخورم، دو سه روزه خیلی مشکوک از سوسیس و کالباس بدم اومده بود ، من اصلا آب میوه پاکتی دوست نداشتم هیچ وقت ولی تو هفته گذشته هرروز به شوهرم زنگ میزدم اومدی خونه واسم بیار روزی یه پاکت میخوردم ،یه مقداری سینم درد میکنه خیلی کم ، زود خسته میشم 

و اینم بگم که حال عمومیم با این علایم خوبه و همش به خودم میگفتم تلقینه جدی نگیر 

ولی بعد به خودم میگفتم اگه منفی باشه پس چه بیماری گرفتم اینجور دمد، یه جورایی مطمئن بودم ولی نمی خواستم خیلی باور کنم که اگه باردار نبودم تو ذوقم بخوره

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
اره مثبته منم پریروز گذاشتم رفتم از گفت مشکوکه امروز دوباره دادم ساعت ۱ جوابش میاد تو رو خدا برام دع ...

مثبته مطمئن باش 

ارکیده جون مثبته😍ولی بازم صبر کن بعد ازمایش بده 

فی فی جونم ان شاالله زودی خودت بیای خبر بارداریتو بدی ، یکی دو روز آینده منتظرتیم 😍 واست دعا میکنم تو هم دعا کن واسه منم واقعی باشه ❤️

ان شالله زودی خودت بیای خبر بارداریتو بدی عزیزم ❤️

یعنی میشه 😍 من چند روز پیش سقط کردم

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
فی فی جونم ان شاالله زودی خودت بیای خبر بارداریتو بدی ، یکی دو روز آینده منتظرتیم 😍 واست دعا میکنم ...

من از اونروز ک تو تاپیکات بودم برات دعا کردم الانم انشالله یه نی نی ناز تو  دلته توکلت ب خدا باشه مرسی از لطفت😘