2777
2789
عنوان

بختک یا خواب بد کدومش؟؟؟؟؟؟

73 بازدید | 11 پست

سلام روز بخیر

دوستان ی سوال من خواب بودم بعد تو خواب خواب دیدم داداش بزرگم داره لجمو درمیاره و قهر کردم همون موقع ی جورایی سر ب سرم میزاشت مامانم نشسته بود با هم شوخی میکردن و سر ب سرم میزاشتن منم خیلی حرص میخوردم تو خواب بعد یهو داداشم اومد زیر چونمو گرفته بود مامانمم گلومو ک داداشم لبمو ببوسه  منم تو خواب داشتم سکته میکردم اصلا نمیدونم چی بود چی شد فقط میدونم وقتی بیدار شدم ن خاب بودم ن بیدار فقطم جیغ بدی میزدم صدام مث خر خر بود و گریه میکردم ؛هر کاریم میکردم نمیتونستم گریمو بند بیارم میدونستم بچم بغل دستم خابه یا اینکه باردارم و باید مراعات کنم ولی نمیشد دست خودم نبود  حالا میخاستم ببینم این واقعا خواب بوده؟یا بختکی چیزی؟؟

ببخش استاتر

خانما دکتر واسه مادرم سرطان تشخیص داده تو رو خدا دعا کنید یه صلوات بدید چیزی نباشه دارم دق میکنم تو رو این ماه عزیز قسم دعا کنید حالم اصلا خوب نیست

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بختک نمیتونم حرکت کنی هر کار کنی نمیتونم بیدار شی از قضا من صبح بعد رفتن همسرم بختکی شدم، خواب بد دیدی مهم نیس بارداری پیش میاد

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
تو بختک نمیتونم حرکت کنی هر کار کنی نمیتونم بیدار شی از قضا من صبح بعد رفتن همسرم بختکی شدم، خواب بد ...

ممنونم عزیزم مرسی

وای چ وحشتناک همیشه بختکی میشی؟

منم نمیتونستم بیدار شم ک دیدم شوهرم اومده هی صدام میکرد ولی نمیتونستم پاشم تا ایکه دستمو گرفت کشید 

داداشم بختکی میشد اونو قبلا دیدم ولی هیچ وقت ازش نمیپزسیدم ک چی ب چیه اون چشاش باز بود گریه مریه هم در کار نبود 

منم همیشه همین طوری میشم دقیقا همین طوری که تو تعریف کردی مثلا خواب میبینم شوهرم پیشمه یهو میبینم شوهرم قیافش فرق کرده و یه جورایی وحشتناک شده و گلومو داره فشار میده و من میدونم تو خوابم اما نمی تونم بیدار شم حتما تو خواب باید چند صلوات بفرستم تا بیدار بشم

منم همیشه همین طوری میشم دقیقا همین طوری که تو تعریف کردی مثلا خواب میبینم شوهرم پیشمه یهو میبینم شو ...

خوبه خدا خیرت بده لااقل اگه تکرار شد بدونم ک صلوات بدم 

چون وقتی ک دیگه هوشیار شدم دیدم بچم تو دلم خیلییی تکون میخورد هنوزم ک ی ساعتی گذشته ناارومه

خوبه خدا خیرت بده لااقل اگه تکرار شد بدونم ک صلوات بدم  چون وقتی ک دیگه هوشیار شدم دیدم بچم تو ...

دقیقا منم همین جوریم که تعریف کردی وقتی بیدار میشم میبینم در حالی که رو به پهلو هستم و شکمم چسبیده ز. راستش نمیخوام بترسونمت ولی اگه تاپیکهای قبلم بخونی چند تا تاپیک در مورد جن زدم بچه های اینجا گفتن احتمالا طلسم شدی

دقیقا منم همین جوریم که تعریف کردی وقتی بیدار میشم میبینم در حالی که رو به پهلو هستم و شکمم چسبیده ز ...

ن بابا عزیزم چرا بترسونی خیلیمم ممنونتم میرم حالا میخونم حتما 😘😘😘