2777
2789
عنوان

آيفون دارا لطفا بيايين

57 بازدید | 11 پست

ميشه بگين چطوري الان يك برنامه دانلود ميكنين آپ استور من اصلا دانلود نميكه چند وقتي هست  اينطوري شده شما هم اين مشكل رو دارين؟شنيدم همه گوشي ايفون اينطوري شده

نه خوبه ك اپ استور-من از اپ دانلود ميكنم 😙

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اپل أيدي ندارم چجوري درست ميكنن؟؟؟ چن وقتي هم هست كه ايموم اصلا نه عكس نشون ميده نه ميتونم پيام ...

نميدونم اپل ايدي من و شوهرم درست كرد بزني گوگل اموزشي هست فقط مشكل خودم رو از گوگل هم نيافتم😭😭

جدي مشكلي ندارين پس مسكل آپ من چي ميتونه باشه

شايد سرعت نتت كمه-آخه وقتى سرعت كمه باز نميكنه

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
باز ميشه فقط هيچي نميتونم دان كنم ازم اپل ايدي ميخاد وارد ميكنم قبول نميكنه در صورتي ك قبلا همين منو ...

برا منم يمدت اينجورى بود كاريش نكردم خودش خوب شد😁