2777
2789

از بعد زایمان خودم احساس میکنم دچار افسردگی شدم.نمیتونم و وقت نمیکنم به بیشتر کارا برسم.اعتماد بنفسم از دست دادم.همیشه برای بزرگ کردن دخترم دچار استرسم چون خیلی روش حساسم بنظرتون چیکار کنم خستمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنتو نخوندم در جواب تاپیک‌

خواهشا فقط پیش روان پزشک و دارو نرو 

قرص اهن و مولتی ویتامین بخور 

و خوب نوب ب تغذیه ت برس 

فکرای منفی رو دور کن ازخودت 

برو ب تاپیک گلبوته -خانوم

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

مکملاتو باید بخوری . خوابتو تنظیم کن .. خوب میشی

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
متنتو نخوندم در جواب تاپیک‌ خواهشا فقط پیش روان پزشک و دارو نرو  قرص اهن و مولتی ویتامین بخور ...

خيلى كارتون اشتباهه ميگين پيش روانپزشك نرن

بهتر نيست تو چنين مواردى كار رو به متخصصش بسپاريم؟

خيلى كارتون اشتباهه ميگين پيش روانپزشك نرن بهتر نيست تو چنين مواردى كار رو به متخصصش بسپاريم؟

خب بره پیش مساوره یا روان شناس 

ققط پیش روانپزشک نره 

دیدم ک میگم 

هرکی رفته ب قرص خوردن افتاده حالش بدتر شده

اما روانشناس خیلی خوبه

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️
خب بره پیش مساوره یا روان شناس  ققط پیش روانپزشک نره  دیدم ک میگم   هرکی رفته ...

مطمئن باشين اگه نياز به دارو نباشه و روانپزشكشون هم فرد با سوادى باشه به هيچ عنوان دارو تجويز نميكنن

اگر هم لازم باشه كه خب بهتره مصرف كنه

قطعا ما به اندازه متخصص در اين زمينه اطلاع نداريم

مطمئن باشين اگه نياز به دارو نباشه و روانپزشكشون هم فرد با سوادى باشه به هيچ عنوان دارو تجويز ن ...

باشه گلم باشه ...شما اگ لازم بود برو 

استارترم همینطور 

نظر خواست منم نظرمو دادم طبق تجربه 

یه نفر دونفرم ندیدم خیییلی بیشتراز این حرفا دیدم 

متنتو نخوندم در جواب تاپیک‌ خواهشا فقط پیش روان پزشک و دارو نرو  قرص اهن و مولتی ویتامین بخور ...

قرص آهن و مولتی در زمان بارداری میخوردم الان نه.حتما میخرم .ممنون عزیزم

من خیلی کارا دوست دارم که انجام بدم مثل قبل ولی اصلا وقت نمیشه یا من وقتم خوب تنظیم نمیکنم.مثل خیاطی.کتاب خوندن.نظافت منزل اون جوری که دلم میخواد.بیرون رفتن.کلاسهای زیادی هست که دوست دارم برم.اینا منو ناراحت میکنه بیشتر