2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم حذف شد،تو تنظیمات گوگل پلی دست بردم دست شد😁

با دست خودت اجازه جاسوسی تو اطلاعاتتو دادی☺

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
اخه اونم نصب نمیشه برام اخه

باید فیلتر‌شکن بریزی

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
فقط سپر امنیتی؟دیگه چیو غیر فعال کنم؟گوشی من منوش انگلیسیه

سپرامنیتی 

بعد این چرخ دنده رو میزنیبعدم غیرفعال میکنی گزینه هارو

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
🙊لازم داشتم خب. حالا مگه چیدارم که بخان جاسوسیشو بکنن😂

عزیزمگوگل پلی تشخصی داده این برنامه جاسوسیه کلا حذفش کرده.شما زدی سپر امنیتی گوگل پلی رو غیر فعال کردی .یعنی ک ۶ر برنامه مضری رو میتونی تو گوشیت نصب کنی الان ک تل طلایی داری گوشیت مثل یه اسباب بازیه تو دستت و کنترلش دست تو نیس

منم داشتم دو سه تا از فیلمای شخصی ک خیر سرم برا یادگاری گرفته بودم 😑تو زمانای مختلف پاک شد 

ک بعدش متوجه شدم از همین تل طلایی و هاتگرام بوده

این تل طلایی و هاتگرام دست اطلاعات و سپاه توش جاسوسی میکنن

اگ تو بری داخل بازار میبینی ک این برنامه هنوز هست چون خود بازار هم با اینا همدسته.

حالا فردا یه وخ دیدی ازاطلاعاتت پاک شد مخطبین یا چیزی بدون کاریه ک خودت کردی 

عزیزمگوگل پلی تشخصی داده این برنامه جاسوسیه کلا حذفش کرده.شما زدی سپر امنیتی گوگل پلی رو غیر فعال کر ...

وا چرا باید اطلاعاتمونو پاک  کنن خب ?

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
وا چرا باید اطلاعاتمونو پاک  کنن خب ?

اطلاعتو برمیدارن از تو گوشیت و جوریه ک تو دیگه دسترسی بهشون نداری 

نمیدونم اینا ک مریضن کلا