دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
بله پیشش رفتم و باردار شدم بدون شک بهت میگم وقت تلف نکن فقط پیش همین برو عالیه
ببخشید داروهامو یادم نمیاد
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
کیست خواهر شوهرمو عمل کرده، اون تشخیص داد کلا، فک میکردن توده هست، رحم مادر شوهرمم برداشت بدون بخیه از واژن، در کل دکتر ماهریه، برا مشکلات بارداری خودم نرفتم پیشش کرج نیستم آخه
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
دکهر محتسبی مطبش تو چهار راه طالقانیه فکر کنم.خواهر شوهزم کلی دکتر رفت و کلی ازمایش از خودش و شوهرش گرفتن کیست داشت خوب میشد ولی حامله نمیشد رفت پیش محتسبی تو ۶ ماه حامله شد با کمترین هزینه خودشم همش دعاش میکنه ک پیش بقیه دکترا کلی هزینه کردم ولی دکتر محتسبی با هزینه ناچیزی خوبش کرد والان ۳ ماهه بارداره
نه بابا خواهرشوهرم واسه سونوشم رفته پیشش پیرمرده بابا خجالت نکش خواهرشوهرمنم خجالتی بود ولی مجبور شد ک بره تازه میگفت خانمها واسه سونوی واژنم میان پیشش ولی دکتر فقط دستگاهو نکاه میکنه و منشیش کاراشو انجام میده و اصلا حتی نگاه ب بدن یا قیافشون خانمها نمیکنه
چهارراه طالقانی به سمت میدون شهدا بزن گوگل آدرس میاد
فقط یه سری معاینه میکنه دستیار داره اون دستگاه رو میزاره این فقط نگاه میکنه
اشتباه نکن برو پیشش حتمااا