2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ میخوای روت کنی خیلی عالیه فقط لطفا اطلاعات کامل داشته باش

اگ میخوای از حالت روت دربیاریش ک اتفاق خاصی نمیوفته مقل قبل میشه

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
من خودم روت کردم گوشیمو بعد از چند وقت خراب شد،سوالت چیه عزیزم

منم گوشيمو روت كردم ولي از وقتي اين كارو كردم نه ميتونم چيزي از گوگل پلي دان كنم. نه فيلتر شكني برا گوشيم كار ميكنه مال شمام اينجوري شد؟

منم گوشيمو روت كردم ولي از وقتي اين كارو كردم نه ميتونم چيزي از گوگل پلي دان كنم. نه فيلتر شكني برا ...

نه اینطوری نشد

ایکاش میبردی موبایل فروشی برات روت می کرد.

الان گارانتی موبایلتم با روت کردن از بین رفت

اگ میخوای روت کنی خیلی عالیه فقط لطفا اطلاعات کامل داشته باش اگ میخوای از حالت روت دربیاریش ک اتفاق ...

از حالت روت ميخام درارم ولي نميشه البته فقط با file manager امتحان كردم نشد

روت چه مزیت هایی دارد

خیلی مزیت 

اول میتونی بک آپ کامل بگیری و بازگردانیه کامل داشته باشی

دوم کاهش مصرف انرژی باتری

سومش طراحی اموجیا 

چهارمش بهینه کردن مصرف حافظه

و خیلی چیزای دیگ

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
منم گوشيمو روت كردم ولي از وقتي اين كارو كردم نه ميتونم چيزي از گوگل پلي دان كنم. نه فيلتر شكني برا ...

روت کردن با اطلاعات کامل امکان داره شاید یجایی خلاء ایجاد شده و سیستم لنگ مونده