سلام خیلی دل گرفته من و شوهرم باهم خیلی خوب بودیم مثل دوتا دوست ولیمه ماهه نی نیم به دنیا اومده انگار ک ی آدمه دیگه شده اصن انگار من نیستم نمیبینه منو هر شب دعوا داریم کسی بوده مثل ما باشه؟؟ چیکار کردید ک مثل قبل شدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد زایمان زن ها بیشتر به نی نی توجه میکنندو مرد ازدستش میره بیشتر مردها هم حوصله ی گریه ونگهداری نوزاد وخونه ی بهم ریخته وکمک به زن وکم شدن رابطه ی جنسی رونداره و بداخلاق میشه سریع مدل زندگی تون روعوض کنید بیشتربهش توجه کنید بخودتون برسید تاافسردگی بعد زایمان نگیرید بیشتر برای دونفره بودنتون وقت بذارید نگران نباشید طبیعیه یه تمیزکارهفتگی بگیرید کمکتون کنه وبیشتر به همسرتون توجه کنید اصلا کل کل نکنید وصبر وسکوت ولبخند یادتون نره
فعلا داریم ب همین روال پیش میریم 😑 میزارمش دست زمان
فکر نکنم هیشکی مثل من باشه دست تنها بودم نه مادری نه خواهری فقط شوهرم خوب بود ک نمیدونم چرا اینجور شد هر شب دوست داره بره پیش خانوادش نمیفهمه ک با بچه سختمه. بیمارستان ک بودم نه کادو خرید نه شیرینی از تهران رفته بود دنبال خواهرش ک بیاد عیادت من با اینکه خواهرش خودش ماشین داره