2777
2789
عنوان

ضربه به سر نوزاد

203 بازدید | 15 پست

مامانم کمک دارم دق میکنم 

داشتم به پسرم  شیر میدادم سی روزشه  گوشی  از دستم  افتاد هم رو بازوی  خودم هم جلوی سرش که هنوز نرمه یه دقیقه  گریه کرد و خوابید آهنگران دارم میمیرم ممکنه چیزیش شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نیست نگران نباش

خدایی این گوشی رو چند دقیقه دور کنید موقعه بچه داری 

و در اخر اهنگران یعنی چی؟؟؟

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄

نه عزیزم نگران نباش دقیقا همین اتفاق برا منم افتاد گوشی از دستم افتاد تو سر نی  نی یه ماه ام بچه ام لب برچید و گریه آخرشم خوابید خدارو شکر هیچی نشد

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
آهنگران چی بود😐😐😐😐😐

از نگرانی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

گوشی بالای سر بچه نگیرید جمجمه بچه نرمه این اشعه های گوشی براش مضرره خداییی نکرده باعث تومور میشه 

جدیدا راجب تومورهای مغزی کودکان خیلی هشدار دادند زیاد شده بخاطره بازیهای تبلت .لطفا گوشی پیش بچه نزارید 

خخخ  چه دقتی کردی😐

گوشی خودم هم خودکار تایپ می‌کنه.خخخ

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"