2777
2789
عنوان

جواب خاستگاری پسرخالمو چی بدم؟ کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 87 پست
مامانم هعی میگه خر نشو از این بهتر پسر نمی تونی پیدا کنی و همش میگه من یه قرونم نمیتونم کمکت کنم&nbs ...

فکر کنم معیار مادرت فقط وضعیت مالی شوهرخاله هست و نه شرایط داماد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسر داشتم ولی خب وضع مالی همشون از خودم بدتره

هنوز خیلی فرصت داری برای ازدواج کسی  هم از آینده خبر نداره باز اگه مثلا سی سالت بود یه چیزی

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!

شما گفتید دارید داروسازی میخونید 

شما بدون هزینه میتونید امتیاز داشته باشید چون درسشو خوندید و اگه خاستید بفروشید 

شما نیاز ندارید ک بخاید بخرید 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         
شما گفتید دارید داروسازی میخونید  شما بدون هزینه میتونید امتیاز داشته باشید چون درسشو خوندید و ...

عزیز من برای زدن دارو خونه توی خر منطقه ای باید امتیاز داشته باشی و اون امتیازو بخری البته اگه گیرت بیاد