2777
2789

من 20 سالمه و محمد(پسر خالم) 36سالشه قدش خیلی کوتاه تر از منه حدود ده سانت پسر خوبیه ولی خیلی اقاهه مدرک دامپزشکی رو گرفته ولی به قول خودش اون مدرکو برای مامانش گرفته و خودش عاشق تاتره و از این کارای انسان دوستانه میکنه باباش دکتر دارو سازه توی اهواز و هیت علمیه واقعا نمی دونم هیچ  حسی بهش ندارم همسن داداشمه خیلی بزرگه و اصلا معلوم نیست کارش چیه ولی خب پدرش خیلی پولداره از طرفی ام من دانشجو دارو سازیم میتونم از امتیاز داروخونه باباش استفاده کنمو بعد مدرکم میتونم خیلی راحت کار کنم کمک کنین لطفا

شوهرمنم پسرخالمه😍

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد و ایجورچیزا مهم نیس اگه پسره خوبیه قبول کن سعی کن همیشه تو از شوهرت قشنگتر باشی😍😍

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

سنش دوبرابر سن شماست شما اول جونی هستی اون 4سال دیگه میشه اول چهل و خیلی بده اصلا فکراتون همه چیزتون باهم.اختلاف داره

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره