2777
2789

کسی که خودتون یا نزدیکاتون رفته باشین و امتحان پس داده باسه سراغ دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکترم میترا امینیانه.البته من پیشش زایمان کردم.در مورد مشکل شما نمیدونم.اما واقعا دکتر خوبیه.خیلیم شلوغه و ازش راضین

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
منم میخام پیدا کردی ی خبر بده من تومور خوش خیم داشتم و نمیدونستم عمل کردم الان پیش الله اردوخانی م ...

تومور خوش خیم کجا بود ؟رحم یا تخمدان؟یعنی همین فولیکولا  بزرگ شده بودن؟

تومور خوش خیم کجا بود ؟رحم یا تخمدان؟یعنی همین فولیکولا  بزرگ شده بودن؟

تخمدان .ن واسه من رحمم سالم سالم بود رازیانه بیش از حد خوردم

کیست پوششی درست کرد ک فهمیدیم تومور. 

عمل کردم ولی میترسم الانم بوجود بیاد ی کیست دوسانتی  ‌دارم قرص خوردم خوب نشد این دکتره هم انگار حالیش نیست  

تخمدان .ن واسه من رحمم سالم سالم بود رازیانه بیش از حد خوردم کیست پوششی درست کرد ک فهمیدیم تومور.&n ...

وااای من نمیدونستم گرمی زیاد خوردنم این عوارضو میاره!

تاپیک بعدیمم ی نگاه بنداز

وااای من نمیدونستم گرمی زیاد خوردنم این عوارضو میاره! تاپیک بعدیمم ی نگاه بنداز

اره باید حواست باشع 

اره دیدم این سریم دارومو بحورم اگه نشد حتما میرم پیششون

محتسبی فقط پول پرست ولی کارشم خوبه 

وقت دهیش خیلیسخته 

اره باید حواست باشع  اره دیدم این سریم دارومو بحورم اگه نشد حتما میرم پیششون محتسبی فقط پو ...

من روم نمیشه پیش مرد برم قبلنا رفتم ولی الان نمیدونم چرا اصلا حس خوبی ندادم به این کار.اون یکی دکترارو که گفتن نمیسناسی؟

تخمدان .ن واسه من رحمم سالم سالم بود رازیانه بیش از حد خوردم کیست پوششی درست کرد ک فهمیدیم تومور.&n ...

کیست از کجا معلوم میشه نوعش چیه؟ توروخدا جواب بدین ..دکتر من بعد دیدن سونوگرافی واسه یه آزمایش خون نوشت تومور مارکر ..جوابش امروز عصر معلوم میشه دارم سکته میکنم 😔😔😔