پریناز_ر مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6674 عنوان کسی دکتر زنان خوب توی کرج که توی درمان کیست و فولیکول تخمدان تخصص داشته باشه میشناسه؟ 4230 بازدید | 24 پست کسی که خودتون یا نزدیکاتون رفته باشین و امتحان پس داده باسه سراغ دارین؟ 1398/02/18 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8797 دكتر فريده اسماعيل بيگي میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
elmior عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 498 دكتر فريده اسماعيل بيگي واستون چ دارویی تجویز کرد؟ زندگیمونو به کامم تلخ نکن، من با خودت قهوه تلخ مینوشیدم :)
پریناز_ر مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6674 دكتر فريده اسماعيل بيگي خودت پیشش رفتی؟از نتیجه راضی بودی؟
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14275 منم میخام پیدا کردی ی خبر بدهمن تومور خوش خیم داشتم و نمیدونستم عمل کردمالان پیش الله اردوخانی میرم راضی نیستم ی کم گیج انگار
همسرمparsa عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1973 من دکترم میترا امینیانه.البته من پیشش زایمان کردم.در مورد مشکل شما نمیدونم.اما واقعا دکتر خوبیه.خیلیم شلوغه و ازش راضین از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
پریناز_ر مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6674 من دکترم میترا امینیانه.البته من پیشش زایمان کردم.در مورد مشکل شما نمیدونم.اما واقعا دکتر خوبیه.خیلی ... مرسی گلم
پریناز_ر مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6674 منم میخام پیدا کردی ی خبر بده من تومور خوش خیم داشتم و نمیدونستم عمل کردم الان پیش الله اردوخانی م ... تومور خوش خیم کجا بود ؟رحم یا تخمدان؟یعنی همین فولیکولا بزرگ شده بودن؟
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14275 تومور خوش خیم کجا بود ؟رحم یا تخمدان؟یعنی همین فولیکولا بزرگ شده بودن؟ تخمدان .ن واسه من رحمم سالم سالم بود رازیانه بیش از حد خوردمکیست پوششی درست کرد ک فهمیدیم تومور. عمل کردم ولی میترسم الانم بوجود بیاد ی کیست دوسانتی دارم قرص خوردم خوب نشد این دکتره هم انگار حالیش نیست
پریناز_ر مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6674 تخمدان .ن واسه من رحمم سالم سالم بود رازیانه بیش از حد خوردم کیست پوششی درست کرد ک فهمیدیم تومور.&n ... وااای من نمیدونستم گرمی زیاد خوردنم این عوارضو میاره!تاپیک بعدیمم ی نگاه بنداز
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14275 وااای من نمیدونستم گرمی زیاد خوردنم این عوارضو میاره! تاپیک بعدیمم ی نگاه بنداز اره باید حواست باشع اره دیدم این سریم دارومو بحورم اگه نشد حتما میرم پیششونمحتسبی فقط پول پرست ولی کارشم خوبه وقت دهیش خیلیسخته
پریناز_ر مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6674 اره باید حواست باشع اره دیدم این سریم دارومو بحورم اگه نشد حتما میرم پیششون محتسبی فقط پو ... من روم نمیشه پیش مرد برم قبلنا رفتم ولی الان نمیدونم چرا اصلا حس خوبی ندادم به این کار.اون یکی دکترارو که گفتن نمیسناسی؟
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14275 من روم نمیشه پیش مرد برم قبلنا رفتم ولی الان نمیدونم چرا اصلا حس خوبی ندادم به این کار.اون یکی دکترا ... ن نمیشناسم اصن شاید ماه دگ ی سر پیش زهره برم ببینم
faaaaaaaaaafa عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 32 کیست از کجا معلوم میشه نوعش چیه؟ توروخدا جواب بدین ..دکتر من بعد دیدن سونوگرافی واسه یه آزمایش خون نوشت تومور مارکر ..جوابش امروز عصر معلوم میشه دارم سکته میکنم 😔😭
faaaaaaaaaafa عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 32 تخمدان .ن واسه من رحمم سالم سالم بود رازیانه بیش از حد خوردم کیست پوششی درست کرد ک فهمیدیم تومور.&n ... کیست از کجا معلوم میشه نوعش چیه؟ توروخدا جواب بدین ..دکتر من بعد دیدن سونوگرافی واسه یه آزمایش خون نوشت تومور مارکر ..جوابش امروز عصر معلوم میشه دارم سکته میکنم 😔😔😔