2777
2789
عنوان

بعد سزارین استخون لگنم درد میکنه

692 بازدید | 8 پست

خانوما من بیست روزه سز کردم. از روز اول کامل سرپا بودم اصلا مشکل نداشتم،  ی هفته ای میشه استخون سمت راست باس نم درد میکنه. جوری که اصلا نمیتونم تکون بدم یا راه برم. کسی بوده مث من باشه؟ چیکار کنم خوب شه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی حسی؟؟؟ اگه به خاطر اون بود که از همون اول باید درد میکرد. بعدشم‌از اون چه ربطی به ب اسن داره ...

نمیدونم من عمل نکردم ولی از اطرافیانم شنیدم عوارض آمپول بعد یه مدت معلوم میشه کمر درد و... گفتم حتما بخاطر اونه

خیلی میشینی ؟ 

منم بیست روز زایمان کردم 

سز شدم 

کمرم و سرم خیلی درد میکنه😢

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
خیلی میشینی ؟  منم بیست روز زایمان کردم  سز شدم  کمرم و سرم خیلی درد میکنه😢

سرم بزن داخل سرم هم بتامتازون. دکتر من گفت کلا کمر درد و سر‌دردم رفت. اما دو سه روزه استخون سمت راست ب اسنم درد میکنه نمیدونم چرا

سرم بزن داخل سرم هم بتامتازون. دکتر من گفت کلا کمر درد و سر‌دردم رفت. اما دو سه روزه استخون سمت راست ...

نگفتی بهش مشکلتو 

عفونت نداری ؟

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
نه نکفتم. آخه دو سه روزه. عفونت چی عزیزم؟

رحم یا لگن