2777
2789
عنوان

روزه دار ها و ندارها

129 بازدید | 14 پست

اگر روزه می گیری و به کسی که داره آب می خوره چپ چپ نگاه نمی کنی و سر تکون نمیدی،دمت گرم  

اگر روزه نمی گیری و به یه روزه دار نمیگی دیوونه ای این همه ساعت آب نمیخوری که چی بشه ، دمت گرم  

کلا همین که به کار کسی کار نداری و سرت تو زندگی خودته،دمت گرم  

who knows the truth? 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر   حرمت ماه رمضون و روزه دار  رو  هم نگه داشتیم ؛  دممون بیشتر گرم ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اینکه روزه نمیگیری و از روی حرص جلوی روزه دارا بطری آب یخ از کیفت در نمیاری و با ساندویچ کالباست تو اتوبوس سق نمیزنی، دمت گرم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
وای من تازه کشفت کردم😍 چه اسم کاربری نازی😍😍 من خیلی فیلم امیلی رو دوست دارم😍😍

وای مرسی عزیزم  

می دونستی تو اولین کسی هستی به اسم کاربریم واکنش نشون دادی و فهمیدی اسم اون فیلمه  

راستی منم خییییلی کتاب هولدن کالفیلد رو دوست دارم

who knows the truth?