2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین بچه ها

158 بازدید | 10 پست

شش ماهه بینیمو عمل کردم . همش باید چسب بزنم وقتی چسبو میکنم به شدت ورم میکنه و درد میگیره . بینی خودم اصلا بزرگ نبود و استخونی هم بود. وقتی میرم جلو اینه کلا ناامید میشم . بینیم از نیم رخ خوبه اما از تمام رخ خیلی زشت و بیریخته . چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم 

اخی

کاش عمل نمیکردی

نمیدونم من ک راه حلی ندارم

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران ورمش نباش طبیعیه 

اما اگه از مدلش خوشت نمیاد دوباره باید عمل کنی 

پیش به دکتر خوب برو ک کارش خوب باشه من خودمم عمل کردم ۸ سال پیش 

ورمش طبیعیه حتی تا یه سال 

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻
کرنگ
تعداد پست: 3155

عیب نداره که عزیزم .این پروسه نهایت یک ساله بعدم عالی میشه دوستم .با دکترت صحبت کردی ؟چی گفت

من فکر میکردم خوب میشه صبر کردم اما شنبه میرم مطبش ببینم چی میگه . اخه ورمش خبلی زیاده . چسب بزنم بازم بنظرتون؟

عزیزم نگران ورمش نباش طبیعیه 

اما اگه از مدلش خوشت نمیاد دوباره باید عمل کنی 

پیش به دکتر خوب برو ک کارش خوب باشه من خودمم عمل کردم ۸ سال پیش 

ورمش طبیعیه حتی تا یه سال

اخه بعد شیش ماه مجبورم بازم چسب بزنم . وقتی نمیزنم میشه خرطوم فیل بااینکه بینی خودم کوچیک بود 

اتفاقا اصلا پشیمون نیستم . ورمش خستم کرده وگرنه بازم برگردم عقب عمل میکنم 

اخه خودت گفتی از جلو زشت شده ولی نیم رخ خوبه

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.