2777
2789

سلام خانمای عزیزی که ام اس دارید میشه لطف کنید بگید علائمتون چی بود که رفتید دکتر؟مراحل درمانش چیه؟تشخیص اولیش چجوریه

من گاهی اوقات سرگیجه میگیرم یکی دو روزه کف پام انگار سرد میشه عرق میکنه یه کوچولو انگار مور مور میشه

دوتا بچه دارم یکی سه سال یکی شش ماه شیر خودمم میخوره کم خونی هم یکم دارم

قراره فردا برم چکاپ کامل خون ببینم ایا چیزیم کمو زیاده یانه مریضی گرفتم

امیری حسین و نعم الامیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ام ار اس رفتی‌ تاحالا؟میشه خیلی خیلی جزعی بگی چجوری اون تو؟من چون ترس از فضای تنگ دارم میترسم بم ...

نمی میری خیالت راحت. فقط صداش رو اعصابه و اصلا نباید سرتو تکون بدی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چجوریه صداش؟اون تو فضاش خیلی بستس؟چیزی رو سر نمیذارن؟چند دیقه طول میکشه؟

نهایتا 5 دقیقه. مثل صدای این ماشینا که سیمان توشون میچرخه. وسطشم چند لحظه استراحت میدن که میتونی سرتو تکون بدی. چیزی نیست آرامشتو حفظ کن. قبلش اگه دوس داری یه دمنوش بابونه بخور یا شیر ولرم با عسل و گلاب که آروم بشی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
وای ول کن این بیشتر علایم کم خونژ و استرسه

ترخدا راس میگی؟؟؟؟انگار جونمو دارن میگیرن از استرس

فردا برم ازمایش خون یه چکاپ کلی بدم ببینم چمه 

فک کنم کمخونیم بدتر شده باشه کمبود ویتامین دی هم داشتم چند وقته انقد سرم شلوغه  نخوردم قرصامو 

میشه برام دعا کنی؟

من دست تنهام هیچکسی‌و جز خدا و شوهرم ندارم

امیری حسین و نعم الامیر
نهایتا 5 دقیقه. مثل صدای این ماشینا که سیمان توشون میچرخه. وسطشم چند لحظه استراحت میدن که میتونی سرت ...

پس چرا یه بنده خدایی میگفت بیس دیقه یا نیم ساعت اون تویی؟

بین پنج دیقه استراحت میدن؟

ببخش انقد سوال میکنم من هیچکسو ندارم دلسوزانه کمکم کنه

امیری حسین و نعم الامیر
شما ام ار اس رفتی‌ تاحالا؟میشه خیلی خیلی جزعی بگی چجوری اون تو؟من چون ترس از فضای تنگ دارم میترسم بم ...

اره رفتم

نمیدونم تو فیلما دیدی یا نه 

تو نت سرچ کن ببینی دستگاهشو شاید ویدیو هم باشه

ی هدفون میزارن رو گوشت

میخوابی میفرستنت زیر دستگاه

ک تا کمر تقریبا زیر اون دستگاهی

صداهای خییییلی گوش خراشی میاد

سعی کن نترسی

اونجا رفتی اگه دیدی خیییلی حالت بد میشه قبلش بگو حواسشون باشه بهت مثلا اگع دست بلند کردی بکشنت بیرون

ک بهت ی کم ارامش میده میتونی هر وقت خواسی بیای بیرون

10 دیقه بیشتر زیر دستگاه نیسی

ترخدا راس میگی؟؟؟؟انگار جونمو دارن میگیرن از استرس فردا برم ازمایش خون یه چکاپ کلی بدم ببینم چمه&nb ...

ازمن ب تو نصیحت خودتا دکتری نکن من شوهرم تمام علایم توراداشت حتی دستاش بی حس میشد اصلا نرفت دکتر ی کم قرص اهن و ویتامین بش دادم خوب شد الکی خودتا درگیر نکن

هرگز بادوپا عمق یک دریا را نسنج