2777
2789
عنوان

وسايل اضافي واسه جهيزيه نخريد

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 213 پست
🤔🤔🤔🤔🤔

اونایی که همش میگن بهت جهاز کم داد بابات

اونارو میگم

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
فکر کردم نوشتی من بی تربیتم🤣😍😘

نه بابا😂💙

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که عقدم . کاری هم به وضعیت اقتصادی ندارم . کلا چیزایی ک واقعا لازمم میشه خریدم . اصلا معنی نمی‌ده ...

واقعا افرین. من چهار سال پیش عروس شدم. ولی واقعا چیزایی که لازم نداشتمو نخریدم. 

البته اینکه چی لازم میشه چی نمیشه واسه هر کسی فرق داره. الان من کلا چرخ گوشت استفاده ندارم. ولی مادرشوهرم همیییشه استفاده داره. وقتی من واسه جهازم چرخ گوشت نگرفتم. مادرشوهرم یه دونه نو کنار داشت. اونو داد به من. ولی من تو این چهار پنج سال فقط یه بار استفاده کردم. ولی ابمیوه گیری رو که مادرشوهرم اصلا استفاده نداره و گفت نخر. خونه من خیییلی کاربرد داره. 

متناسب با سبک زندگی خودت جهیزیه بخر. 

مشاوره و فروش و کارافرین طب اسلامی و لوازم آرایش گیاهی و ارگانیک 
ال جی داری ? گریل کجاست ?

فوما دارم

دکمه ی گریل رو میزنی زمان میدی

برشته میکنه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من خودم حتی یک بار از چرخ گوشت و چرخ خیاطیم استفاده نکردم

قابلمه دودست خریدم که یکیش کاملا بی استفادس 

پلوپزمو اصلا استفاده نکردم 

واقعا الان میفهمم چقد چیزای بیخود خریدم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

هر کسی کارشو متفاوت انجام میده وسایلشو باید متناسب با خودش بخره 

من از مایکروویو . چای ساز . پلوپز . اسیاب .ماشین ظرفشویی ..

خیلی استفاده میکنم نباشن کلا نمیدونم باید چکار کنم ولی خیلی دوستان استفاده نمیکنن این دیگه بستگی به طرف داره 

اونایی که همش میگن بهت جهاز کم داد بابات اونارو میگم

باورت نمیشه هنوز ول نمیکنن.....تازه پول جهازم رو دادم شوهرم.....رفتیم خونه خریدیم.....نصف پول از من بود....سود هم اومده بود روش خیلی شد....بابا مامانم به شوهرم گفتن نصف خونه رو بزن به نامش و بگو نصف پول از خانومم بوده....شوهرم هم این کار رو کرد.....و به همه گفت....اما باز هم ول نمیکنن....میان خونه رو میبینن...میگن حیف این خونه....به این بزرگی...که بابات یه جهیزیه درست حسابی بهت نداد....میگم پس پول نصف خونه از کجا بوده....اما فایده نداره و هی تکرار میکنن...منم میگم جهنم هرچی میخوان بگن....حالا یا از سوزشونه....یا بلانسبت همه خودشون رو خر حساب کردن که تو گوششان نمیره....حرفشان باعث شده دیگه مامان بابام برا خواهرم این کار رو نکن....اخه تو چشم خود پدر مادرم هم میگن

باورت نمیشه هنوز ول نمیکنن.....تازه پول جهازم رو دادم شوهرم.....رفتیم خونه خریدیم.....نصف پول از من ...

معذرت ميخوام چه فاميلاي بي فرهنگي داري انگار خل وضعن 

معذرت ميخوام چه فاميلاي بي فرهنگي داري انگار خل وضعن 

اره....تازه مادر و پدر شوهرم هم اول زندگی بهم میگفتم...یه بار سفت و سخت جوابش رو دادم....گفتم یا پول بخواید یا جهزیه....چقدر پرو تشریف دارید.....و اگه بلدید همین چیزایی که بابام خریده همین مارکها رو برای دخترت بخر....چند روز بدش رفته بود لوازمم رو قیمت کرده بود....اومد گفت چقدر گرونن....حالا هم برا پسر دومیش میره خواستگاری....همون روز اول میگه دارید یه جهزیه حسابی به دخترتون بدید....وقتی فهمیدم...برگشتم بهش گفتم یعنی چه....این حرفهاچیه....اینجوری هیچی دختر بهتون نمیده....الان هم خیلی خواستگاری رفتن ...به خاطر حرفاشونهیچکی دختر بهشون نمیده....تازه جالبیش اینجاس...یک ریال خرج بچه هاش نکرده و نمیکنه...بچه هاش از کلاس پنجم کار کردن خرج خودشون رو در آوردن....دوتا پسر داره....اما من دلم به حال دوتاشون سوخت...دومی که بدبخت دیگه میگه زن نمیخوام