2777
2789
عنوان

زن حامله ای که خودکشی کرده 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6258 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن دکترا گفتن یه مشکلی داره که نمیشه سزارینش  کرد، اخه مگه دیگه چه اتفاقی ممکنه براش پیش بیاد ...

۴ماه که بزرگ نیست، مجبورا سقط کنند یا ۹ ماه نگه دارند مادر رو با دستگاه تا بزرگ بشه بچه

با امپول بدنیا میارنش  

برای امپول هم باید زور بزنه دیگه

به منم چهارتا امپول فشار زدن ولی باز باید خودم زور میزدم 

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

بجه ها قضاوتش نكنيد. آدم ها تو زندكيشون به يه بن بستي ميرسن كه راهي جز مردن نميبينند. خدا خودش فقط دستمون رو ول نكنه كه توي كارش دست ببريم. وقتي توي فشاري اراده ات ميميره. بهش نكين ضعيف النفس. جون ممكنه هر كدوممون جاش بوديم همين كاره ميكرديم. ايشون با بجه شير خواره و يه بجه توي شكم حتما افسردكي زايمان و بارداري داشتن كه متاسفانه شوهر بيخودش نفهميدتش و رفته سمت يكي ديكه. ايشون هم انتخاب ديكه اي از نظر خودش نداشته. 

انشالله هيج وقت اين شرايط رو تجربه نكنين خيلي سخته. براش دعا كنين بجاي اينكه بكين ضعيف النفس يا .....

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
الان بچه سالمه هیچ مشکلی هم نداره، گفتن مادرش رو با دستگاه زنده نگه میدارد تا تولد بچه

واای کاش حداقل شوهرش اگاه باشه و به فکر بچه هلش بیوفته

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

خانواده ها بیشتر دلشون به حال بچه شیر خوارش میسوزه، میگه چه جور دلش اومده از بچه اش دل بکنه😢😢😢

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
عزیزم فرق میکنه امپولاش حتما 

نمیدونم والا من چون کیسه ابم امروز غروبش پاره شد اما تا فردا هنوزم هیچ دردی نداشتم ،امپول فشار زدن

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
ای،بابا حالا چیکار کنیم نگیریم😍

ایشالا که نمیگیری

سابقه ی ژنتیکی توش خیلی مهمه و جدا اینکه روی رژیم غذایبت باید مراقب باشی سعی کن بیشتر از نه کیلو در کل بارداری وزن اضافه نکنی و البته میزان اضافه وزنت رو دکتر باید بهت بگه و فشار خونت رو هر ماه و تو ماههای آخر هر هفته چک کنی تا بالا نره نمک خیلی خیلی خطرناکه یک سری عوامل دیگه هم داره مثل ورم دست و پا و صورت و دفع پروتئین در ادرار و....

تو نت بزن کلی اطلاعات بهت میده