2777
2789
عنوان

حس میکنم قبلا یبار دیگه زندگی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 86 پست
خدا،به دو روش انسان رو امتحان میکنه یکی قدرت بخشیدن و ناتوانی  یکی ثروت و فقر  ممکنه کسی ...

چرا باید یکی از اول تا اخرش بیمار و در عذاب و فقر باشه و یکی در کمال ارامش و شادی

نگو که انسان خودش میسازه و ربطی به مکان و شرایط تولد و ثروت نداره که اصلا مورد قبول نیست

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
چقدر راحت با چهار تا نظریه روانشناسی حقیقت رو کتمان میکنیم  تا وقتی منابع اسلامی در دست هست چر ...

من یک پدیده علمی توصیف کردم همین  مشکل شما با علم ظاهرا شما حقیقت را بهتر میدانی اینهمه دانشمند اسلامی که با علما دیگه تبادل نظر داشتند  اگر نظر تو میدیدن حتما براشون جالب بود

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه قرار نبود تو اینی که هستی بشی  درسته تقدیر در دست خداست  ولی این ماییم که به واسطه ...

دقیقا مجبور شدم ایران به دنیا بیام و مجبور به انتخاب دین اسلام و مجبور به انتخاب حجاب وووو

خدا اختیار داده ولی من نمتونم انتخاب کنم و  مجبورم

نباید کسی و به اجبار داشت و این مغایر چیزیه که قبول داریم 

چرا باید یکی از اول تا اخرش بیمار و در عذاب و فقر باشه و یکی در کمال ارامش و شادی نگو که انسان خودش ...

اگر همه پولدار بودن یا همه سلامت بودن یا همه شاد بودن 

که دیگه هیچ چیز معنی نداشت میشد بهشت دیگه 

در تفاوت ها و در شرایط سخت هست که گوهر انسان شناخته میشه 

من یک پدیده علمی توصیف کردم همین  مشکل شما با علم ظاهرا شما حقیقت را بهتر میدانی اینهمه دانشمند ...

این مسئله رو عرفا و علما بهتر میتونن تبیین کنند 

ربطی به هر روانشناس گاها روانی نداره 

مسئله ای که البته غیر مستقیم در قرآن اومده پس باید به قرآن رجوع کرد نه کس و چیز دیگه 

روانشناسان برا هر پدیده ای نظریه ای ارائه میدن لزوما نمیتونه درست باشه ،ولی امکان نداره قرآن خطا داشته باشه 

اگر همه پولدار بودن یا همه سلامت بودن یا همه شاد بودن  که دیگه هیچ چیز معنی نداشت میشد بهشت دی ...

خب باشه تفاوت باشه ،یکی که پولدار بوده تو زندگی بعدی فقر باشه و برعکس

این که فقط یک زندگی باشه اونم با فلاکت و بدبختی ، اعتراض میکنن و اعتراض وارده

چرا من اونی نباشم که در رفاه امتحان بشم؟

دقیقا مجبور شدم ایران به دنیا بیام و مجبور به انتخاب دین اسلام و مجبور به انتخاب حجاب وووو خدا اختی ...

شما هر جور دوست داری میتونی زندگی کنی 

هر چی دوست داری بپوشی 

هر جا دوست داری بری 

هر جور دوست داری انتخاب کنی 

حتی محل زندگیتو انتخاب کنی 

هر دینی رو انتخاب کنی 

این یعنی اختیار و آزادی 

ولی صراط مستقیم رو خدا نشونت داد و چون بنده ی خدا هستی و خدا جز سعادتمندی تو رو نمیخواد بهت پیشنهاد داد در راه درست بری و البته اختیار راه گمراه رو هم داد 

ولی خب عواقبش با خودته 

تفاوت های مکانی و قیافه و.... که هست هم برای تشخیص هست 

فک کن همه سفید بودن دیگه سیاهی معنایی نداشت 

همه اروپا بدنیا میاومدن آسیا معنایی نداشت 

همه از یک قبیله بودن دیگه طایفه و فامیل معنایی نداشت 

تغاوت ها بخاطر شناخت همدیگه س 

شما هر جور دوست داری میتونی زندگی کنی  هر چی دوست داری بپوشی  هر جا دوست داری بری  ...

عزیزم مکان زندگیمو چجوری انتخاب کنم ،پول ندارم جایی برم

ینی چی خدا خاسته هدایت بشم ،مگه خدا بهم اختیار نداده من میخام بد باشم، ولی نمیتونم، این ینی اجبار، تو کشور من پوشش من به اجباره ، 

من که اختیار و ازادی ندارم تو اصرار کن که دارم

خب باشه تفاوت باشه ،یکی که پولدار بوده تو زندگی بعدی فقر باشه و برعکس این که فقط یک زندگی باشه اونم ...

خدا بر اساس ظرفیت انسان امتحانش میکنه 

اگه داری با فقر امتحان میشی حتما ظرفیت تحملش رو داری 

مگر میشه انسانی بی مشکل 

باور کن امتحان با ثروت خیلی سخت تره 

آشنای ما تو خونه های مردم کار میکنه خونه ی پولدارها 

از وقتی رفته حالش از هر چی پوله به هم میخوره 

میگه زندگی بی روحی دارن و هزار تا مشکل 

ما اگه ایمان به خدا داشته باشیم بهتر میپذیریم هر چی از جانب خدا بیاد خیر مطلق هست 

و به صلاحمون 

خدا بد بنده اش رو نمیخواد 

علم ما محدوده متاسفانه 

علیخانی گفت یه سال رفتم حج پرده ی کعبه رو گرفتم دعا کردم خدایا فلان حاجت رو بده ولی نداد 

دو سال بعد رفتم بازم دیوار کعبه رو گرفتم گفتم خدایا شکرت که ندادی 

عزیزم مکان زندگیمو چجوری انتخاب کنم ،پول ندارم جایی برم ینی چی خدا خاسته هدایت بشم ،مگه خدا بهم اخت ...

باور کن حرفام خیلی کامل هستن 

خوب روشون فکر کن 

من دوست ندارم اون دنیا تو از دست بدی 

دوست دارم به چیزی که رسیدم تو هم برسی 

نیتم از حرفام خیر هست وگرنه این همه وقت نمیذاشتم 

بیشتر رو خودت و دینت مطالعه کن شبهاتی که داری رو سرچ کن گلم

این مسئله رو عرفا و علما بهتر میتونن تبیین کنند  ربطی به هر روانشناس گاها روانی نداره  م ...

اولا. این یک قضیه علمیه نه علم روانشناس. تو یافته های مربوط به مطالعه کارکرد مغز ثبت شده و در نظریه های خیلی علوم به ان اشاره شده 

ثانیا در قران همچین چیزی وجود ندارد

روانشناس روانی چیه؟؟؟؟؟؟ این مدل گفتن شما انگار خصومت و دلخوری از این نوع متخصص ها دارید همه که مثل موردی که شما دلخور و ناراحت کرده نیستند که شما تا این حد تعمیم دادید 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
اولا. این یک قضیه علمیه نه علم روانشناس. تو یافته های مربوط به مطالعه کارکرد مغز ثبت شده و در نظریه ...

منظور من از علما همون دانشمندانی هست که منابع قرآنی دارن 

منپکه گفتم جلد پنج تفسیر نمونه اومده 

ننظور از روانشناس روانی همون رولنشناسهایی هستن که تجویز بی مورد دارو میکنن 

دنبال هر روانی راه افتادیم و اونا رو خدای خودمون کردیم 

آشنای ما یه کم مشکل اعصاب داشت رفت مراجعه کرد اینقد دارو بهش دادن دیوونه شد رفت