2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگرن داری 

منم بیشتر بوها سرمو درد میاره 

باید امتحان کنس کدوم بو بهت سر درد نمیده 

برای من گروه عطرهای ایمپر کلا اوکیه مثلا 

استیلادر هم خوبه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

میگرن رو بعضی ادکلن ها ایجاد میکنه اگه سابقه میگرن داری ادکلن ها رو امتحان کن ببین کدوم سردردت نمیکنه یا اصلا نزن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
ادکلن اصل باشه سردرد نمیگیری

اصل اصل هم باشه برای میگرنیها بوی شیرین آزار دهنده ست

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

خیلی ها رو دیدم همینجورین اگه بوش تند باشه که بدتر ازادکلنای ملایم واسانس واسپری هم که استفاده میکنیدبازسر دردمیگیرید؟

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...

حساسیت داری به بعضی بوها منم به بعضی ادکلن ها اینطوریم ببین به کدوم ادکلن حساسیت نداری از همون استفاده کن

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
خیلی ها رو دیدم همینجورین اگه بوش تند باشه که بدتر ازادکلنای ملایم واسانس واسپری هم که استفاده میکنی ...

آره همه نوع ادکلن اسپری سر درد میگیرم ولی میگرنم ندارم سابقه سردردم ندارم

اصل اصل هم باشه برای میگرنیها بوی شیرین آزار دهنده ست

دقیقا 

من بعضی عطهای خواهرمو ممکنه چند میلیون پول داده باشه و از جای مطمئن خریده باشه فقط کافیه یو کنم تا برم زیر سرم 

بعد ایمپر از ارزون ترینهاست اصلا نشده هیچ کدوم از عطرهاش رو بزنم یا بو کنم سر درد بگیرم 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
آره هر بویی حتی شوهرمم میزنه اینججوری میشم

من شوهرمم باید تحت نظارت من عطر بخره وگرنه اصلا راش نمیدم تو خونه 

خداتوشکرکن سردرد میشی من! حالت تهوه سرگیجه افت فشار

اولا تهوع هم میگرفتم حالا اون خوب شده سردردمیگیرم خیلی بده دوست دارم همیشه خوشبو باشم ولی نمیتونم استفاده کنم