2777
2789
عنوان

یعنی روزم باطل شد؟؟؟؟؟😔😔😰😱😱😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 28 پست
بچه هاقطره توگوش بریزیم باطله؟ گوشم خیلی دردمیکنه؟

ن عزیزم باطل نمیکنه ...میتونی بریزی تو گوشت😚

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا 

فاتحه و صلوات برا روح پدر بزرگوارتون فرستادم خدا رحمتش کنه

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

بوییدن عطرمبطل روزه نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بچه هاقطره توگوش بریزیم باطله؟ گوشم خیلی دردمیکنه؟

اگر وارد حلق نشه،نه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
😒😒😒😒😒

آخه چیزایی ک روزه رو باطل میکنه مشخصه با ی سرچ ساده میتونی مطلع بشی 

این ک عطر بو کنی روزه باطل بشه رو من امروز از شما شنیدم

تازه ی سریا میان میگن چون حواست نبوده اشکال نداره

خداااایااا من برم سر ب بیایون بذارم   

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
آخه چیزایی ک روزه رو باطل میکنه مشخصه با ی سرچ ساده میتونی مطلع بشی  این ک عطر بو کنی روزه باط ...

اخه من از یکی شنیدم میگفت بو کردن عطر تند باعث میشه روزه باطل بشه

در امان خدا.در رو پشت سرت ببند😉

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘