2821
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنیم

118 بازدید | 13 پست

هممون ازدواج کردیم خواهرو برادر خواهرم شهر دوره خونریزی داره حاملس شوهرش داره میره تایلند گیر داده یکی از شماها بیاید بمونید پیشش من دارم میرم تنها میمونه هی میگیم نرو گوش نمیکنه میگه واسه کارمه باید برم واجبه پدرو مادرمم مریضن ناراحتی اعصاب دارن بیحالن نمیتونن برن میگیم وضعت خوبه پرستار بگیر میگه ابجیتون نمیخاد پرستار راحت نیست شماها بیاید منم بخام برم شوهزم طلاقم میده دوماه باید اونجا بمونم استرس گرقتم از طرفی دلم کبابه برای غریبی خواهرم از طرفی نمیتونم برم اونجا چکار کنم بنظر شماها خواهر دیگمم بچه مدرسه ای داره نمیتونه میگن تو بیا منم شوهرم اجازه نمیده دوماااه بمونم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مادرشوهر خواهرشوهرش بمونن 

مادرشوهرش فوت کرده خواهرشوهر هم نداره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
خب خواهرتون نمیتونه بیاد پیش شما؟

نباید تکون بخوره استراحته کامله تا خونه ماهم پنج ساعت راهه

چرا خواهرت میگه پرستار نگیرین  و اینکه بیاد خونه شما بمونه

میگه پرستار نمیخام راحت نیستم باهاش

دارم دیوونه میشم چکار کنم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز