2777
2789
عنوان

این مساله اعصابمو بهم ریخته..‌‌

502 بازدید | 26 پست

بچه ها یه چند وقتی هست یه چیز خیلی قیمتی از خونمون گم شده. همه جا رو و هر جایی که به ذهنمون می رسید و حتی خونه ی همه ی آشناها رو گشتیم نیست که نیست.

بعد ما چند سال بود یه خدمتکار خانگی داشتیم که دو سه روز پیش به طور ناگهانی دیگه گفت نمیام. حالا این قضیه ی گم شدن اون وسیله رو حدود یک ماهی هست که متوجه شدیم  و البته به اون خانم هم چیزی نگفتیم در این مورد .ولی خوب در مظان اتهاممون بود.

من بدون سر و صدا زیر نظر گرفتمش و چندین بار گوشیش رو چک کردم و حتی تلگرامش رو هک کردم. هیچ چیز خاصی ندیدم. رفتارش هم رفتار همیشگی خودش. طوری که من و همسرم قانع شده بودیم که به احتمال زیاد کار اون نیست. اما این رفتن ناگهانیش، شک همسرم رو دوباره برانگیخته کرده.

حالا ضرر مالی به کنار، می دونید چی اعصابم رو خورد کرده؟ این که شوهرم می گه من بی خیالش نمی شم. باید بفهمم واقعا برده یا نه؟ و اگر برده باشه هر طوری هست ازش پس می گیرم.

می گم از کجا می خوای بفهمی؟ می گه پیش یه فالگیر معروف وقت گرفته م که خیلی ها ازش تعریف می کنن.

همون اوایل جریان از یه طالع بین دیگه نوبت گرفت که گفته بود زنی که زیر سقف خونه ت زندگی می کنه این کارو کرده. ما هم شکمون فوری رفت به سمت خدمتکاره. بعد یه مقدار دیگه پول ازش گرفت و گفت من یه دعایی می خونم که خودش برگردونه بزاره سر جاش. بعد که پول رو گرفت و خبری نشد، شوهرم بهش زنگ زد که گفت نه من گفتم کار زنته زنت جابجاش کرده و فراموش کرده من گفتم دعا می خونم که آرامش به فکرش بیاد و یادش بیاد کجا گذاشته!

حالا این دومین فالگیره. آخه من می ترسم بر مبنای حرف یه آدمی که معلوم نیست چه کاره س تهمت به به آدم بی گناه بزنیم و از عواقب و درگیری های بعدیش می ترسم. 

به شوهرم هر چی می گم بی خیال شو اصلا فکر کن اون وسیله رو نداشتیم. می گه به همین راحتی؟!

نمی دونم چکار کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همون موقع میگفتی پلیس میخواد بیاد برا انگشت نگاری.. میدیدی واکنشش چیه.. رنگ به رنگ میشه یا نه..

یکی از دوستام با همین ترفند ۱۰میلیون طلا رو که دوست چند ساله ش دزدیده بود پس گرفت

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

ابن فالگیرا زندگیو داغون میکنن زن دایی منم طلاهاش گم شد فالگیر گفت کار فامیله اونم ب یکی تهمت زدو جنگ جهانی ب پا شد هنوز بعد 40 سال همه با هم قهرن تازه با کمال پررویی 4 میلیارم از بابا بزرگم گرفته جا طلاش اخرم دزدش کس دیگه بود میگه حلالم کنین ولی پولو پس نمیده  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
خیلی سخته باید مراقب باشی خدای نکرده تهمت نزنید....حالا چی بوده ارزششو داره اینقدر پیگیری؟

آره در حد ۵۰ ۶۰ میلیون. اما به خدا من راضیم به ضرر مالی اما اینکه به کسی تهمت نزنیم

کاش همون موقع میگفتی پلیس میخواد بیاد برا انگشت نگاری.. میدیدی واکنشش چیه.. رنگ به رنگ میشه یا نه.. ...

آخه انگشت نگاری چی رو می خواد ثابت کنه. این خانم ۵ ساله تو خونمونه. اثر انگشتش رو تک تک وسایل خونمون هست

چرا ب پلیس نگفتید اگه خیلی قیمتیه.اونا بهتربلدن

به پلیس گزارش دادیم. اما باید مطنون معرفی کنی. مظنون هم اگر اتهامی مستقیما به کسی وارد کنی ‌ از پس اثباتش بر نیای، جرمش افتراس و طرف می تونه ادعای حیثیت کنه و حبس و حتی شلاق داره. من تینو از یه وکیل پرسیدم. گفت خانم تگر حتی یک درصد شک داری که بتونی ثابت کنی و دلایل محکم و محکمه پسند نداری بهتره بی خیالش بشی.

آخه انگشت نگاری چی رو می خواد ثابت کنه. این خانم ۵ ساله تو خونمونه. اثر انگشتش رو تک تک وسایل خونمون ...

شما جنستون دم دست بوده؟برای دوستم کیف توی کمد بوده دم دست نبود..دوستم که اینو گفته اون طرف همچین رنگش پریده بوده.. ترسیده بوده.. خیلی مفصله خلاصه که پس گرفته

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟