2777
2789
عنوان

میخوام لاغر بشم

858 بازدید | 20 پست

سلام کسی تا حالا با رژیم غذایی خوب، لاغر شده ؟نتیجه گرفتین ؟من قدم ۱۵۰ وزنم ۶۴ کیلوعه میخوام لاغر بشم باشگاه رفتم بیشتر چاق شدم تا لاغر میتونین راهنمایی کنین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشگاه بدون رزیم فایده نداره انواعو اقسام رزیم هست فقط ارادشو داشته باش موفق میشی با کالری شماری شروع کن

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

باشگاه اگه واسع بار اول میری بدنت شل میشه من سع سال باشگاه میرم هم‌لاعر هم‌ همه جام عالیه باعث اعتماد بنفسم‌شدا 

چرا چاق میشدی احتمالا از باشگاه میرسیدی قشنگ میخوردی شیرینی نون ....

من اول با طب سنتی کلا چربی اب کردم‌بعد هم باشگاه الان انقد عالیه بدنم‌

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  

برای لاغری ورزش۳۰درصد و رژیم۷۰درصد موثره. با کالری شماری شروع کن،چای سبز و چای ترش خیلی کمکت میکنه

غذاهای سرخ کردنی،هله هوله حذف بشه،نون و برنج(نشاسته)مصرفش کم بشه .از ویتامین های مکمل مثل ویتامین E,Bحتما استفاده کن که ریزش مو نگیری،سعی کن ناهار رو حذف کنی ویا خیلی کم بخوری و بیشتر میوه وسبزیجات بخور

عع هم وزنیم😁 چطوری هم وزن؟ من فقط خوراکمو کم کردم و اب زیاد میخورم. روزی بیست دقیقه هم پیاده روی م ...

بازم خوبه که۳ کیلو کم کردی  ،من غذام کمه، آب هم خیلی زیاد میخورم بجای غذا بیشتر میوه میخورم ولی میخوام زودتر لاغر بشم تیر ماه عروسی داریم 

بازم خوبه که۳ کیلو کم کردی  ،من غذام کمه، آب هم خیلی زیاد میخورم بجای غذا بیشتر میوه میخورم ولی ...

ببین باید دقت کنی تا گرسنه نشدی چیزی نخوری قبل از سیری هم دست بکشی. یعنی فقط یک سوم معدت رو پر کن.

بقیه ش رو اب بخور که گرسنه نمونی.

برای لاغری ورزش۳۰درصد و رژیم۷۰درصد موثره. با کالری شماری شروع کن،چای سبز و چای ترش خیلی کمکت میکنه ...

ممنونم از راهنمایی عزیزم شاید باورتون نشه ولی من تو یه وعده نیم کیلو سبزی خوردن میخورم ،جدیدا نهارو حذف کردم که زودتر نتیجه بگیرم 

باشگاه اگه واسع بار اول میری بدنت شل میشه من سع سال باشگاه میرم هم‌لاعر هم‌ همه جام عالیه باعث اعتما ...

اتفاقا از باشگاه که میومدم هیچی نمیخوردم جز آب  ،تو باشگاه ما دستگاه نبود با میله و دمبل و کش و توپ ورزش میکردیم 

ببین باید دقت کنی تا گرسنه نشدی چیزی نخوری قبل از سیری هم دست بکشی. یعنی فقط یک سوم معدت رو پر کن. ...

دقیقا همین کارو میکنم یه عادت بدی هم دارم عاشق شکلاتم میخوام اونم حذف کنم که زودتر نتیجه بگیرم 

ممنونم از راهنمایی عزیزم شاید باورتون نشه ولی من تو یه وعده نیم کیلو سبزی خوردن میخورم ،جدیدا نهارو ...

اونجوری هم خوب نیست،یه چیزی که من تاثیرشو بشدت دیدم وعالی بود برام اینه که اول صبح ناشتا یه قاشق غذاخوری پر خاکشیروتخم شربتی با یکم ابلیمو و یه قاشق چای خوری عسل تو ی لیوان آب جوش بریز وبخور ونیم ساعت بعذ صبحانه رو شروع کن ،خواهرم تو۴۰روز ۶کیلو کم کرد با این دستورالبته غذاهم کم میخورد،اما چون خاکشیر وتخم شربتی دونه های ژلاتینی پرازاب داره خیلی سیر میکنه و اشتها رو نصف میکنه،