2777
2789
عنوان

سوال دارم.ممنون میشم جواب بدین

131 بازدید | 29 پست

سلام.خانما من به نجسی و پاکی خیلی وسواس دارم هزار مدل سوال هم میاد تو ذهنم دیدم اینجابهترین جا واسه پرسیدنه...دیشب پتو مون نجس شد بعد توهمون حالتی ک بود دست نزدم تا صبح موند و خشک شد.الان میخوام بندازم ماشین بشورتش(چون توانشو ندارم توحموم بشورم سنگین میشه کمرم درد میگیره)ب نظرتون اگه دستام کاملا خشک باشه و بندازمش تو ماشین....چون پتو نجس بوده و دستم بهش خورده منم نجس میشم و بازم باید حموم برم؟

نه عزیزم چرا بری حموم دستت رو بشور کافیه ,, نجسی که خود به خود راه نمیره کل بدنت نجس شه

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر مي کنم اول بهتره ببريش تو حموم و اوون قسمتي رو که نجس شسته با آب بشوري 

تا مطمئن بشي که کاملا ازز روي پتوي رفته 

بعد بنداز تو ماشين 

خودت هم دستت رو با آب بشوري کافيه حموم لازم نيست

نه،وقتی تر باشه نجاست سرایت میکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....