2777
2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 19 پست
قبل مهمونی تو خونه تولدشو بگیر  تجربه ثابت کرده خاله شوهرا کاسه داغ تر از آشن و دوبه هم زن مم ...

اره همونی شد که تو گفتی،زنگ زدم به خاله شوهرم گفتم خاله من میخواستم براش تولد بگیرم حالا که دعوتیم خونه شما پس یه کیک میگیرم میارم اونجا که دور هم باشیم،بعد میبینم میگه وااا من میخواستم سورپرایزش کنم منم گفتم نه دستتون درد نکنه خودم میگیرم میارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همونی شد که تو گفتی،زنگ زدم به خاله شوهرم گفتم خاله من میخواستم براش تولد بگیرم حالا که دعوتیم خ ...

دیدی 

من این فامیلای شوهرو خوب میشناسم 

کاش زنگ نمیزدی تولدتو میگرفتی حسابی به خودت میرسیدی شوهرتم سورپرایز میکردی بعد عکس و فیلمتو میبردی نشونشون میدادی 

اگه گفتن بیا اینجا به شوهرت نگو اینا نکن اول خودت بگیر بعد برید اونا هم اگه خواستن بگیرن 

ولی من جای تو باشم اصلا نمیرم چون به چشم شوهرم میاد کاراشون بعد هزاربار میخواد جبران کنه 

دیدی  من این فامیلای شوهرو خوب میشناسم  کاش زنگ نمیزدی تولدتو میگرفتی حسابی به خودت میرس ...

نمیتونم نرم چون شوهرم با این خالش خیلی خوبه مطمئنم قبول نمیکنه ولی میخوام بهش بگم که من خیلی ناراحت شدم از خالت اخه من کلی برنامه داشتم برات نمیشه به منم بگه که من میخوام سورپرایزش کنم اگه توام برنامه ای داری بگو،واای خیلی اعصابم خرابه   

نمیتونم نرم چون شوهرم با این خالش خیلی خوبه مطمئنم قبول نمیکنه ولی میخوام بهش بگم که من خیلی ناراحت ...

حرص نخور دیر برو 

اگه همیشه ساعت ۸میرفتید اینبار ۹برو 

به جشن دونفرتون برس

اصلا کاری کن شوهرت خسته بشه 

نمیتونم واضح بگم حسابی خوش بگذرون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز