2777
2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 19 پست
قبل مهمونی تو خونه تولدشو بگیر  تجربه ثابت کرده خاله شوهرا کاسه داغ تر از آشن و دوبه هم زن مم ...

اره همونی شد که تو گفتی،زنگ زدم به خاله شوهرم گفتم خاله من میخواستم براش تولد بگیرم حالا که دعوتیم خونه شما پس یه کیک میگیرم میارم اونجا که دور هم باشیم،بعد میبینم میگه وااا من میخواستم سورپرایزش کنم منم گفتم نه دستتون درد نکنه خودم میگیرم میارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره همونی شد که تو گفتی،زنگ زدم به خاله شوهرم گفتم خاله من میخواستم براش تولد بگیرم حالا که دعوتیم خ ...

دیدی 

من این فامیلای شوهرو خوب میشناسم 

کاش زنگ نمیزدی تولدتو میگرفتی حسابی به خودت میرسیدی شوهرتم سورپرایز میکردی بعد عکس و فیلمتو میبردی نشونشون میدادی 

اگه گفتن بیا اینجا به شوهرت نگو اینا نکن اول خودت بگیر بعد برید اونا هم اگه خواستن بگیرن 

ولی من جای تو باشم اصلا نمیرم چون به چشم شوهرم میاد کاراشون بعد هزاربار میخواد جبران کنه 

دیدی  من این فامیلای شوهرو خوب میشناسم  کاش زنگ نمیزدی تولدتو میگرفتی حسابی به خودت میرس ...

نمیتونم نرم چون شوهرم با این خالش خیلی خوبه مطمئنم قبول نمیکنه ولی میخوام بهش بگم که من خیلی ناراحت شدم از خالت اخه من کلی برنامه داشتم برات نمیشه به منم بگه که من میخوام سورپرایزش کنم اگه توام برنامه ای داری بگو،واای خیلی اعصابم خرابه   

نمیتونم نرم چون شوهرم با این خالش خیلی خوبه مطمئنم قبول نمیکنه ولی میخوام بهش بگم که من خیلی ناراحت ...

حرص نخور دیر برو 

اگه همیشه ساعت ۸میرفتید اینبار ۹برو 

به جشن دونفرتون برس

اصلا کاری کن شوهرت خسته بشه 

نمیتونم واضح بگم حسابی خوش بگذرون