2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی به روش اپیدورال

283 بازدید | 28 پست

سلام.دوستانی که از روش اپیدورال استفاده کردند میشه از تجربیاتشون بگن چطور بوده راضی بودند یا نه ،بعدش عوارضی براشون داشته یا نه؟

خدایا شکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اپیدورال کردم دردش تا وقتی کمه که رجم نه سانت بشه از اون به بعد نمیزنن که زور بزنی من اپیدورال کردم دوساعت درد نداشتم بعدش پنج ساعت درد میکشیدم البته اینم بگم من بی حسی روم جواب نمیده زیاد اینو بعد از اپیدرال فهمیدن بعدش رحمم نه سانت باز شد و رفتم سزارین الانم به رگه سیاتیکم فشار اومره نمیتونم جارو بزنم یا کار سنگین بکنم 

ببین دکتر من بهم گف عوارض داره.کمردرد وسردرد وهزار تا چیز دیگه.اما به جاش از ماسک استفاده کردم که هیچ عوارضی نداره وفقط یه کم آدمو گیج میکنه.از سه سانت ماسک رومیدن تا ده سانت.خیلی هم خوبه.اصلا دردهارو حس نمیکنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
من اپیدورال کردم دردش تا وقتی کمه که رجم نه سانت بشه از اون به بعد نمیزنن که زور بزنی من اپیدورال کر ...

چرا آخرش سزارین شدی؟یعنی خوب نیس اپیدورال

خدایا شکرت 
ببین دکتر من بهم گف عوارض داره.کمردرد وسردرد وهزار تا چیز دیگه.اما به جاش از ماسک استفاده کردم که هی ...

خیلی میترسم از زایمان طبیعی ،چند ساعت طول کشید درداش خیلی زیاده؟ میشه تحمل کرد؟

خدایا شکرت 

زایمان من طبیعی بود.لحظه اخرچن دقیقه قبل اینکه بچه بیادبهم امپول زدن .کل دردم افتادخیلی خوب بود .بعدش به راحتی دیگه زورزدم وبچه هم اومدبدون دردی

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
تو نخاع نیست کنارشه تو نخاع که خیلی بده

خخخخ خیلی اطلاعات کامل دارم اخه ..شوخی میکنم نمیدونم اخه من تو بیمارستان دردام ک زیاد شد گفتم از روش زایمان بدون درد استفاده کنن برام خب ی امپول زدن کمرم دردام خیییییییلی کم شد ولی با حساسیت زیاد زدن...الانم هیچ عوارضی نداشته برام شکر خدا

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
تخت بغلیه من ماسک دادن توش گاز انتونکسه اما هیچ اثری روش نداشت

به من که خییلی کمک کرد.اصلا نفهمیدم چطوری ۴ ساعت گذشت.اماخب اگه ببینن ماسک تاثیر نداره میتونن همون موقع بی حسی رو بخوان

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️