پدر شوهر ندارم خرجشو ما میدیم گاهی ام اون یکی برادر شوهرم...به خاطر همینم از اول هیچ انتظاری ازش نداشتم نه کادوی عروسی به من داد نه تا به حال کادوی تولد بهم داده نه کادوی تولد بچمو داد حتی یه توپ واسش تا حالا نخریده منم اصلا ناراحت نمیشدم ازش چون میگفتم چه انتظاری داشته باشم وقتی هیچ درآمدی نداره اون پولم که ما میدیم همون بتونه کفاف زندگیشو بده اما حالا میبینم به هزااااار در و دیوار میزنه واسه دخترش کادوی خونه دار شدنشو ببره به هزاااار در میزنه کادوی تولد نوه ی دختریشو ببره و همه ی ی ی مناسبتای دیگه...منم تصمیم گرفتم کمتر دعوتش کنم خونم کمتر برم خونش و هر وقتم اومد خونم مثل قبلنا نباشم باهاش...حق دارم؟؟
خب من بروم لالا شماهم روزی به حرف من میرسید من حتی ۵تومن برامادرش خریدمیکرد دعوامیکردم این انسانی نیست اونم بچه بزرگ کرده.ضمن اینکه تاکیدمیکنم مادرشوهرهمیشه باید به عروسش توجه کنه ومحبت داشته باشه
دخترکه خودش نفقه بگیره ولی خب پسرا هاروموافقم همه بایدبدن.ولی خب عزیزم بنظرت لطفی داره بیادبگه پسرم ...
اینجوری نه ولی همونطور که بچه ها گفتن شاید از خرجش میزنه برا دخترش کادو میگیره همونطورم یه پولی پس انداز کنه یه کادو برا نوه ی پسریش بگیره،مگه من و شما وقتی تو مجردیمون از پول مامان بابامون براشون کادو میگرفتیم لطفی نداشت؟
اینجوری نه ولی همونطور که بچه ها گفتن شاید از خرجش میزنه برا دخترش کادو میگیره همونطورم یه پولی پس ا ...
موافقم باشما.باید محبت کنه ولی خب باید یطوری متوجه بشه کخ عزت آدم زیرسوال نره اینکه من کم محلی کمم راهش نرم خونه بنظرم راه درستی نیست کاربه جایی نمیبره
من کار به اون قسمتش که پسر داره خرج مادرو میده ندارم ولی نباید بین بچه ها فرق گذاشت به صرف اینکه داری از خودشون پول میگیره پس نباید بهشون کادو بده. میتونه توی خرجهاش کمی صرفه جویی کنه مثلا یه گلدون واسه خونه عروسش بگیره. آدمه دلش گاهی به کوچکترین چیزها خوش میشه