2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون اینجوری باشه چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 81 پست
اگه مادر از فرزند نفقه میتونه بگیره این شامل همه فرزنداس،نه که از یکی بگیره بده به یکی دیگه.. و اینک ...

دخترکه خودش نفقه بگیره ولی خب پسرا هاروموافقم همه بایدبدن.ولی خب عزیزم بنظرت لطفی داره بیادبگه پسرم ۱۰۰تومن بده من برم ماشین بخرم براپسرت؟؟قشنگه؟

خب من بروم لالا شماهم روزی به حرف من میرسید من حتی ۵تومن برامادرش خریدمیکرد دعوامیکردم این انسانی نیست اونم بچه بزرگ کرده.ضمن اینکه تاکیدمیکنم مادرشوهرهمیشه باید به عروسش توجه کنه ومحبت داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترکه خودش نفقه بگیره ولی خب پسرا هاروموافقم همه بایدبدن.ولی خب عزیزم بنظرت لطفی داره بیادبگه پسرم ...

اینجوری نه ولی همونطور که بچه ها گفتن شاید از خرجش میزنه برا دخترش کادو میگیره همونطورم یه پولی پس انداز کنه یه کادو برا نوه ی پسریش بگیره،مگه من و شما وقتی تو مجردیمون از پول مامان بابامون براشون کادو میگرفتیم لطفی نداشت؟

اینجوری نه ولی همونطور که بچه ها گفتن شاید از خرجش میزنه برا دخترش کادو میگیره همونطورم یه پولی پس ا ...

موافقم باشما.باید محبت کنه ولی خب باید یطوری متوجه بشه کخ عزت آدم زیرسوال نره اینکه من کم محلی کمم راهش نرم خونه بنظرم راه درستی نیست کاربه جایی نمیبره

من کار به اون قسمتش که پسر داره خرج مادرو میده ندارم ولی نباید بین بچه ها فرق گذاشت به صرف اینکه داری از خودشون پول میگیره پس نباید بهشون کادو بده. میتونه توی خرجهاش کمی صرفه جویی کنه مثلا یه گلدون واسه خونه عروسش بگیره. آدمه دلش گاهی به کوچکترین چیزها خوش میشه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
موافقم باشما.باید محبت کنه ولی خب باید یطوری متوجه بشه کخ عزت آدم زیرسوال نره اینکه من کم محلی کمم ر ...

بله ولی ما جای کسی نیستیم،گاهی آدم میبینه محبتش به جایی نرسیدو وظیفه تعبیر شد،واسه همین تغییر رویه میده.. مزاحمتون نمیشم میخواستین بخوابین،شبتون بخیر.