2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون اینجوری باشه چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 81 پست

عزیزم میدونی...وقتی پسرش به شما پول داده...و شما خبر داری یعنی خود اون میدونه که شما در جریانی دستش خالیه....که نداره....پیش خودش میگه اون با خبره من ندارم..حالا با پول خودش به خودش کادو بدم؟

...ولی خب پیش دخترش هنوز غرور داره...یعنی از اون پول نگرفته..و یه جورایی اون صمیمیت رو با دامادش نداره....گلم این کارش از بی مهری نیست فقط دلش می خواد غرورش رو حفظ کنه...گلم ما آدما رفتار های پیچیده زیادی داریم که خیلی از رفتارهامون با ناگاهی تعریف و معنی میشه....اون خانوم هم شمارو دوست داره و باشما راحت تره...ولی اونقدر با دامادش صمیمی نیست ....و اونداماد مثل شما از تمکن مالیش باخبر نیست

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پولی هیچی کلامی و رفتاری کمکت میکنه اصلا؟ اگه نه که کلا ولش کن بعضیا زحمت شون برای مردمه محبت ...

پس حق مادری کجا میره کی میخواد خرج یک مادر رو بده که هیچکس  به غیر از پسراش نداره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یک کم جایگاهتون فرق داره خوب ،اون از شما پول بگیره برای خودتون خرج کنه شاید بی معنی باشه ،ولی خوب دخترش شاید از داماد متلک بشنوه یا دلش بخواد پیش اونا آبرو داری کنه ، دخترم همیشه به حمایت عاطفی مادر نیاز داره ،

البته این دیدگاه من هست ،همیشه یه نموره مثبتم

عزیزم فرق داره،چون اون نمیخواد آبروی دخترش جلو دامادش بره،یه جورایی آبروی پسراش هم هست دیگه،واسه شما خوب شما خودتون خرجشو میدید،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
پس حق مادری کجا میره کی میخواد خرج یک مادر رو بده که هیچکس  به غیر از پسراش نداره

پسرش میتونست ازدواج نکنه خرج مادرشو بده.

بعدهم اینکه ارث بهش رسیده قطعا

عروس وظیفه ای نداره خیلی لطف میکنه همونطور که مادر زن آویزون داماد نمیشه بگه وظیفه داری!

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  

مطمئن باش قصدش بی احترامی به شما نبوده با شما راحته .ولی میخواد جلوی داماد آبروداری کنه برا همین کادو برا دخترش میگیره که دخترش سربلند بشه مثلا.

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
پسرش میتونست ازدواج نکنه خرج مادرشو بده. بعدهم اینکه ارث بهش رسیده قطعا عروس وظیفه ای نداره خیلی ل ...

به چند سال دیگه خودت فکر کن.چقدر بی رحم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
پسرش میتونست ازدواج نکنه خرج مادرشو بده. بعدهم اینکه ارث بهش رسیده قطعا عروس وظیفه ای نداره خیلی ل ...

عزیزم ازنظراسلام اگرپدرومادر نتونن خرج زندگیشونوبدن واجب نفقه میشن این لطف نیست وظیفه است

حالا خرج مادرش مگه چقدره که بخاطرش ازدواج نکنه؟؟

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
عزیزم ازنظراسلام اگرپدرومادر نتونن خرج زندگیشونوبدن واجب نفقه میشن این لطف نیست وظیفه است

بله در حد استفاده روزمره نه خودشیرینی پیش داماد.

نمیدونم با آدمی که خودش سرپرست یکی دیگه ست نباید ازدواج کرد.

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  
به چند سال دیگه خودت فکر کن.چقدر بی رحم

خودم کار میکنم بچه دار نمیشم نوکر و عصا بسازم

تفکرت همه جای دنیا محکوم به فرزند ستیزیه